Mayıs ayının iz bırakan moda hareketliliği

Moda ve tekstili sektörümüz mayıs ayında kampanyalar, davetler ve kırmızı halı projeleri ile oldukça renkli bir dönem yaşadı. Gelin merceğime takılan markalar ve organizasyonlara birlikte göz atalım.

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

2022 ELLE STYLE AWARDS X M.A.C BİR KEZ DAHA EN İYİ STİLLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.

2022 ELLE Style Awards 2022 X M.A.C, Decentraland Metaverse'den de canlı yayınlanan en yenilikçi ödül töreni olma özelliğini taşıyor. 30 Mayıs Pazartesi gecesi düzenlenen, benimde katıldığım ve fotoğrafta bana eşlik eden stil ikonu kız kardeşler Ezgi , Gülşah ve Eliz Fındık şıklıkları ile göz kamaştırıyorlardı.

Geçtiğimiz yılın duruşu, kişiliği, stili ve başarılarıyla ilham veren isimlerini iddialı bir kırmızı halı daveti ve çok değerli isimlerin katıldığı rengarenk bir ödül töreniyle 30 Mayıs'ta sekizinci kez bir araya getiren ELLE Türkiye ekibi ve M.A.C Cosmetics'in "tarzınla, cesurca, tutkuyla #GösterRenklerini" diyerek yarattıkları temayla davetlilerini karşıladılar.

KİĞILI'DAN MEZUNİYET SMOKİNLERİ

Moda trendlerine yön veren tasarımlara imza atan Kiğılı, mezuniyet töreninde şıklığıyla öne çıkmak isteyen erkeklere yeni sezonun smokinlerini sunuyor. Farklı model ve tasarımlara sahip smokinler, genç beylerin stilini yansıtıyor.

Eğitim-öğretim yılının sonuna gelinen bugünlerde mezuniyet törenine hazırlanan erkekler, stiline en uygun smokini seçmeye çalışıyor. Modanın güncel kodlarını tasarımla şıklığa dönüştüren Kiğılı, yeni sezon smokinleriyle stilini yansıtmak isteyen beylerin kurtarıcısı oluyor. Kiğılı'nın uzun yıllara dayanan uzmanlığını yenilikçi trendlerle buluşturan smokinler, güçlü bir duruşun simgesi oluyor.

STİL SAHİBİ BABALAR ELLE SHOES GİYER!

Stilize adımların vazgeçilmez markası Elle Shoes, erkek koleksiyonu ile Babalar Günü'ne renkli bir adım atıyor. Enerjik yazın en güçlü habercisi sneaker'lar sportif ruhlu babaların kalbini çalarken, renkli alternatifleri ve püskül detaylarıyla zamansız loafer'lar hiç yaşlanmayan babanızın adımlarına eşlik edecek. Tatil valizinin vazgeçilmezi sandalet ve terlikler ise deniz kıyısı kadar şehrin enerjisinin ve babaların özgür stilleri için güzel alternatifler sunuyor.

Ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra, çanta, cüzdan ve kemer seçenekleriyle de hediye seçimlerini tamamlayan Elle Shoes'un, erkek koleksiyonunu keşfetmek için sizi Elle Shoes mağazalarına ve online mağazalarına göz atabilirsiniz.

NUR KARAATA UĞURLU'DAN ÇIRAĞAN SARAYI'NDA YENİ KOLEKSİYON DAVETİ

Bu sıralar adından sıkça söz ettirmeye başlayan tasarımcı Nur Karaata Uğurlu'nun Resort'22 koleksiyonu Leomaximalism, Çırağan Sarayı'nın yemyeşil bahçelerinde lüks bir piknik deneyimi ile davetlilerle buluştu. Çırağan Sarayı, rengarenk bir konsept ile sunulan lüks piknik deneyimi ile açık havada, İstanbul Boğazı'nın yanı başında oldukça keyifli bir ortama ev sahipliği yaptı.

Davet, Nur Karaata Uğurlu'nun Leomaximalism koleksiyonunun mini bir defilesi ile başladı.Toplam 56 parça'dan oluşan bu koleksiyonu Nur Karaata'nın online satış sitesinden ulaşabilirsiniz.

LOVE MY BODY RE-FORM İLE '' GERÇEK BEN'' İ KEŞFETMEYE HAZIR MISINIZ?

Kendine güvenen, cesur ve stil sahibi kadınların tercihi olan Love my body ile moda yayıncılığının tecrübeli isimlerinden Işık Şimşek iş birliğinde hazırlanan "Love my body Re-Form" ilkbahar-yaz koleksiyonuyla beden algısına yeni bir bakış kazandırıyor. Tüm dünyada yayılan "beden olumlama" akımını Türkiye'de ilk destekleyen markalar arasında yer alan Love my body, yeni Re-Form koleksiyonu ile modayı her bedende yaşamak isteyen kadınlara 40-52 beden aralığında yepyeni seçenekler sunuyor.

Günün her saatine uygun gömlek elbiseleri, pantolon-etekleri, tunik ve kalem etek gibi yaz klasiklerini modern bir dokunuşla birleştiren koleksiyon, gecenin yıldızı olacak ışıltılı elbiselerle, plajdan partiye kullanılabilecek tasarımlarla yazın ilgi odağı olmaya aday.