Kusursuz bir gelin olmak ister misiniz?

Düğününüzde kusursuz bir güzellik için en önemli basamaklardan biri kişisel bakımınızdır. Bu özel günde mükemmel görünmek için en hızlı ve en etkin uygulamaları Clinimed Dermatoloji, Medikal Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nden Dermatolog Uzm. Dr. Elif Ebru Güner anlattı.

Lazerskin toning: Düğün öncesi lazerskin toning, işlemi yapılması gereken işlemlerden bir kaçı. Lazer epilasyon tarafından görülmeyen, işlem yapılamayan tüyleri önce sarartır, zayıflatır ve birkaç seans sonra tüyler dökülmeye başlar. Özellikle kol, dekolte, sırt ve yüzde favori bölgesi olmak üzere vücudun her bölgesinde güvenle önerilen işlem, 10-15 dakikalık kızarıklıktan sonra hayatınıza devam etmenizi sağlıyor. Böylece lazer görmeyen tüylerden kurtulmanız mümkün oluyor. 

Saç Dolgusu 

Saç dökülmesi sadece erkeklerin problemi değil, kadınlarda çoğu zaman bu sorunla karşı karşıya kalıyor. İster erkek olsun ister kadın, saçlar güzelliğin aynasıdır. Gür, bakımlı ve ışıl ışıl saçlarla her ortamda, her zaman tüm bakışları üzerimize kolayca çekebiliriz. Ancak güzelliğin bu en büyük silahı saçlar, ne yazık ki stres, hava koşulları, tiroid hastalığı, kronik rahatsızlıklar, demir eksikliği, yanlış beslenme gibi pek çok faktör nedeniyle kolayca yıpranıyor, kısa sürede dökülmeye başlıyor. Sebebi ne olursa olsun, saç dökülmesi problemi artık 2 ayda ortadan kalkıyor! Sadece bizim kliniğimizde uygulanan “saç dolgusu” uygulaması hem gelin hem de damat adaylarının çok daha sağlıklı ve gür saçlara sahip olmasını sağlıyor. 15 günde 1 uygulanan saç dolgusunun içerisinde hyaluronik asit ve peptidlerin bileşiminden oluşan etkili bir karışım bulunuyor. Hücrelerdeki üretimi artıran bu karışım, radyo terapi yöntemi ve ince enjeksiyon yardımıyla 1’er cm aralıklarla saç derisi altına yerleştiriliyor. Karışım, deride 15 gün kalıyor. 4 seans sonra saç dökülme problemi tamamen ortadan kalkıyor. Saç dolgusu; saç hücrelerini canlandırarak, yeni saç gelişimini destekleyerek, saçların daha sağlıklı, daha kalın ve daha parlak çıkmasını sağlıyor. 

Filtresiz güzellik 

Çığır açan güzellik uygulaması Aquashine, mevsimin yıpratıcı etkilerine maruz kalmış, mat ve pul pul dökülen cildinizi kusursuz ve pürüzsüz bir görüntüye kavuşturuyor. Çiftler en özel günlerine ait fotoğraflarını sosyal medyada #nofilter paylaşımlarıyla tadını çıkaracaklar. Aquashine’ın içerisindeki, genç ve parlak bir cildin en önemli sırrı hyaluronik asit, vitamin, aminoasit ve antioksidanlarla birleşerek cilde hak ettiği ışıltıyı kazandırıyor. 2 haftalık periyotlarla 3 seans yapılan uygulama sonrasında sizleri sağlıkla ışıldayan, kırışıklıklardan arınmış, neme doymuş, canlı ve sıkı bir cilt yapısına kavuşturuyor.