Kovalar için sırlar açığa çıkacak

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu  (21 Mart-19 Nisan) 

Hafta ortasından itibaren sosyal yaşamınıza bir hareketlilik gelebilir. Kendi işinizi kurmak isteyebilir ya da terfi alabilirsiniz. İstediğiniz bir şey olabilir.

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

İşinizde yeni anlaşmalar yapabilir bu anlamda yurtdışı seyahatlerinizi organize edebilirsiniz. Mesleki eğitimlere hız verebilirsiniz. Kariyerinizde yenilikçi olabilirsiniz.

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Sahibi olduğunuz mal varlıklarını paylaşacağınız kararlar alabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleriniz artabilir. Grup çalışmaları yapacağınız işlerde yeni kişilerle yakınlaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

Devam eden ilişkiniz varsa evliliğe taşınabilir. Duygusal yaklaşımlar yerine sizi ciddiye alan davranışlar sergileyebilir. Maddi krizlerinize yeni çözümler getirebilirsiniz.

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

İlişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor. Karşı tarafın arkadaşça yaklaşımlarını yanlış anlama meylinde olabilirsiniz. Yeni işe girebilirsiniz. Sağlığınız için olumlu bir dönem.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Sevgilinizle ilişkiniz daha ciddi bir zemine doğru ilerliyor. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız yeni iş projeleriniz günlük yaşamdaki temponuzu artırabilir.

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

Aşk hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Bazılarınız için arkadaşlık dönemi bitip sevgililik dönemi başlayabilir. Aile yaşamınızda zorlayıcı dönem geride kalıyor.

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Evden ayrılıp yalnız yaşamak ya da yeni bir ev hazırlığı içinde olabilirsiniz. Evinizdeki elektronik aletler yenilenebilir. Kısa iş gezileri ve eğitimler olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Hafta ortasından itibaren kazancınızı bir yatırımla değerlendirmek isteyebilirsiniz. Elektronik aletlerinizi arabanınızı yenileyebilirsiniz. Yakın çevrenizden biraz uzaklaşmak iyi gelebilir.

Oğlak Burcu  (22 Aralık-19 Ocak) 

Fiziksel görünümünüzü yenilemek isteyebilir belki de estetik operasyon kararı alabilirsiniz. Parasal durumunuzla ilgili yeni kararlar alırken arkadaşlarınızla grup projeleri içinde olmak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu  (20 Ocak-18 Şubat) 

Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz bu dönem bağlayıcı konulardan uzaklaşabilirsiniz. Sizden gizlenen bir şeyleri öğrenebilir yaşadığınız gizli duyguları resmileştirmek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

İç dünyanızda hayal ettiğiniz o kişiyle karşılaşabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda artan iş gezileri de belki de hayatınızın aşkıyla tanışma şansı verecektir size. Hedeflerinizi ciddiye alın.