Koçlar, yeni başlangıçlar kapınızda

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
Yeni başlangıçlar için güzel zaman. Para getirecek işler için de süper zamanlama! Yılın belki de en başarılı zamanını yaşayabilirsiniz. Merkür para getiren işlere işaret ediyor. Atak ve tuttuğunu koparan olacaksınız her bakımdan. Aşk için kafanızda bir hedef varsa harekete geçin. yapmak zorunda kalabilirsiniz ama buna değer mi iyi düşünün. 

İkizler Burcu 

(21Mayıs-21 Haziran) 
Büyük bir dileğinizin gerçekleşmesi için süper zaman. Kiminiz için iş kiminiz için aşkta mutlu edecek sürpriz güzel bir gelişme var. Hak ettiğiniz itibarı görmek, ödüllerinizi almak için sürprizler bekleyin. Bir teklif veya terfi müjdesi var. Sosyal olarak da hareketli, yeni insanlarla tanışacağınız zamanlar. Havada aşk kokusu var!

Aslan Burcu 
(23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Hayatınıza yenilik getiren güzel ve verimli bir dönem. Bir konuda adınızdan bahsettirebilirsiniz. Önemli kişilerle görüşme, işbirliği veya teklif almak için veya kariyerinizde bir yetki almak için güzel gelişmelerin kapısı aralanabilir. Beklediğiniz bir atılım için düğmeye basabilirsiniz. Para getiren bir iş var. Aşk için heyecanlı bir zaman.

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Ani gelişen bir durum, sürpriz bir seyahati tetikleyebilir. Sürpriz bir haber var. Eğitim, iş, tanıtım için şahane fırsatlar gelebilir. Resmi bir konuda önemli kişi veya yerden destek alabilirsiniz. Bir işbirliği parlak bir başarı vaat ediyor. Bir konuda gelişmeler hızlanabilir. Sürpriz bir aşk çıkışı olabilir. Bu ani gelişecek gibi görünüyor. 

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Ani gelişen bir durum, sürpriz bir seyahati tetikleyebilir. Sürpriz bir haber var. Eğitim, iş, tanıtım için şahane fırsatlar gelebilir. Resmi bir konuda önemli kişi veya yerden destek alabilirsiniz. Bir işbirliği parlak bir başarı vaat ediyor. Bir konuda gelişmeler hızlanabilir. Sürpriz bir aşk çıkışı olabilir. Bu ani gelişecek gibi görünüyor. 

Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 

Yakın kişilerle birlikte önemli bir hedefi gerçekleştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Bir yakınla ilgili olarak hızlı bir gelişme olabilir, bir müjde alabilirsiniz. Aşk için de şaşırtıcı, mutlu eden bir takım gelişmeler var. Aşk kapıyı çalacak gibi. Bir konuda resmi güzel bir sonuç var. Reklam, tanıtım, destek için şahane zaman. 

Boğa Burcu 
(20 Nisan-20 Mayıs) 

Kafanızda süper fikirler uçuşacak. Yaratıcı işler için çok verimli zamanlar. Sizin dışınızda gelişen size başarı ve para bakımından faydası olacak gelişmeler olabilir, hızlı ve sürprizli. Önemli bir çıkış öncesi bir hazırlık dönemi. Aşkta gizli bir hayran çıkabilir veya ilişkinizi perde arkasından yaşayabilirsiniz. Taciz ve beklenmedik durumlara  aman dikkat. 

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 

Bir atılım yapabilir ailenize müjdeli bir haber verebilirsiniz. Bir başarıya imza atabilirsiniz. Öte yandan bir konu da canınızı sıkabilir. İyi sonuçlanması için akıllı manevra yapıp zamanını bekleyin. Dost kişilerden bereketli bir işbirliği var. Yeni işe başlamak için süper zaman. Parlayacaksınız iş ve sosyal ortamlarda. İlişkiniz güçleniyor. 

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 

Kredi almak için uygun zaman. Bir yerden para bekliyorsanız süper bir zaman. Bu mirasla ilgili veya toplu bir parayla ilgili olabilir. Kiminiz işten çıkıp toplu para alabilirsiniz. Yeni bir iş ufukta. Önemli ve yakın birinden veya uzaktan güzel bir haber gelebilir bununla ilgili. Sağlığa dikkat. Diğer yandan sağlık sorunu için uygun tedavi zamanı. 

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 

Yeni bir işe başlamak için süper zaman, iyi değerlendirin. Ancak emek vermek, çok çalışmak da gerekiyor, onu bilin. Sağlık konusunda yüzünüzü güldüren bir gelişme olabilir siz veya bir yakınınız için. Beklenmedik bir teklif gelebilir. Belki de beklediğiniz ve karşı tarafın şimdi hazır olduğu bir şey olabilir bu, iş veya aşkla ilgili olabilir. 

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 

Aile, yuva, yeni bir yola girmek adına hareketli zaman. Bir dönemi kapamak adına harekete geçeceksiniz. Önemli bir hazırlık için hararetli bir çalışma içine gireceksiniz. Kiminiz evde tadilat işine başlayabilir. Bir seyahat var. Yeni işe başlamak için de hızlı gelişmeler tetiklenebilir. Güzel bir teklif gelecek vaat ediyor. Ev güvenliğine, sağlığa dikkat.  

Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)  

Sürpriz ve güzel paralar kazanabilirsiniz. Parlak bir iş teklifi, terfi için güzel zaman. Başarınızın takdir göreceği, önemli bir iş girişimi için başarı vadeden bir dönem. Ancak maddi kaynak isteyen girişimde, iyi hazırlandıysanız başlayın, yoksa acele etmeyin. Yeni işe girmek isteyenlere parlak teklif var. Sağlık ve başka şeyler için harcama olabilir.