Koç ve yengeçlere yeni iş var

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu  (21 Mart-19 Nisan)

Bilinçaltınızda gizlediğiniz düşünceler ortaya çıkıyor. Kariyer yaşamınız her zamankinden çok gündemde. Yeni bir iş ve evlenmek hayatınızı hareketlendirebilir.

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs)

İşinizi daha çok kurumsallaştırmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizdeki hareketlilik devam ederken kontrolü karşı tarafa bırakmış gibi hissederek huzursuz olabilirsiniz.

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran)

Miras, nafaka ve vergiyle ilgili işlerde resmi prosedürleri takip edebilirsiniz. Ya karşı tarafa yüklü miktar para verecek ya da olması adil davranacaksınız.

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz)

Bazılarınız için evlilik zamanı olurken bazılarınız için sonlanmalar gündeme gelebilir. Ortaklı iş teklifleri alırsanız mutlaka resmi olmasına dikkat edin.

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Çalışma koşullarınızı revize etme onları programlama zamanı gelmiş olabilir. Eski gereksiz görevleri bırakabilirsiniz. Diş kas ve kemiklerinizi bu dönem önemseyin.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)

Sevgiliniz varsa gayet mantıklı aynı zamanda uyumlu bir ilişki içinde olabilirsiniz. Karşı tarafın sorumluluklarını da üzerinize almayın. Sorumluluklarınız artacak.

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim)

Ev ve aile konularında karanlıkta kalan belirsiz olan ne varsa bu dönem aydınlanabilir. Gereksiz fazladan aldığınız sorumlulukları geride bırakabilirsiniz.

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım)

İşlerinizle ilgili olarak kurumsallaştırma çabalarınız artabilir. Eğer yurtdışıyla bağlantılı çalışmalarınız varsa biraz ara verip daha yakın yerleri hedefleyebilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık)

Kazançlarınızı daha resmi bir platforma taşımak isteyebilirsiniz. Kendinizi değerli hissetmek için daha çok çalışmanız gerekmiyor başarı her şey değil.

Oğlak Burcu  (22 Aralık-19 Ocak)

Karşınızdaki kişilerin şefkatli koruyucu yaklaşımları sizin de bu resmi duruşunuzu değiştirebilir. Bazı kişilerin hayatınızdan çıkma zamanı gelmiş olabilir.

Kova Burcu  (20 Ocak-18 Şubat)

Yaşamınızdaki kişilerin sevgi dolu yaklaşımları empati yapmaları içinizdeki katılığı yumuşatabilir. Ailenizin başta olmak üzere kendi sağlığınıza da dikkat edin.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Aşkla yada çocuklarla ilgili olan konular sizi duygulandırıyor olabilir. Sevgilinizden inanılmaz şefkat aynı zamanda sahiplenici tavırlar görebilirsiniz.