Koç ve Teraziler ilişkilerle ilgili karar anı

OLGU ILGIN
olguilgin@gmail.com

Koç Burcu

(21 Mart-19 Nisan)

Dolunay sizin burcunuzda. İlişkilerinizle ilgili önemli bir dönem. Ya tamam ya devam. Ya da yeni bir aşk veya ortaklık gelebilir. Bağışıklığınızı güçlendirin, yorgun, enerjisiz hissedebilirsiniz. Otorite figürleri ya da yöneticilerle bir anlık öfkeyle tartışmamaya özen gösterin ve güç mücadelesine girmeyin. İstikrar ve sabır gösterdiğiniz her şey size olumlu yansıyacaktır. 

İkizler Burcu

(21Mayıs-21 Haziran)

Gündeminiz sosyal çevreniz ve idealleriniz. Bazı arkadaşlarınızla yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Bazı üyeliklerinizi bitirebilir yeni üyelikler edinebilirsiniz. Hedeflerinizi yeniden belirleyeceksiniz. Yeni bir aşk geliyor. Bazılarınız için hamilelik, bazılarınız için çocuklarının geleceğine yönelik olumlu gelişmeler yaşanabilir. Şans doğru iletişimde.

Aslan Burcu

(23 Temmuz- 22 Ağustos)

Yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularla ilgili gelişmeler olumlu. Yurtdışı seyahati olabilir. İşiniz ya da mesleğinizle ilgili eğitim alabilir ya da verebilirsiniz. Bazılarınız basın yayın, satış ve pazarlama konularında tanınma sağlayarak işinden ya da kendisinden bahsettirebilir. Mahkeme ya da hukuksal bir konuda davanın lehinize dönmesi söz konusu olabilir.

Terazi Burcu

(23 Eylül-22 Ekim)

İlişkileriniz mercek altında. Ya bitecek ya devam edecek. Ortaklık konularınız gündeme gelebilir ve onlarla ilgili de yol ayrımları olabilir. Parasal kazancınız artabilir hırs yapmayın. Ev ve ailede mücadele olabilir. Aile büyüklerinin sağlığı ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aile ve ev içinde agresyona dikkat. İletişim şekliniz dikkat çekici.

Yay Burcu

(22 Kasım-21 Aralık)

Yıldırım aşkına kapılabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler olumlu. Yaratıcılık enerjiniz yüksek. Sosyal çevrenizde yoğunluk var. Davet ve organizasyonlarda olabilirsiniz. Gizli ve platonik aşk yaşayanlar, sanki bir şeylerin sonuna geliyor gibisiniz. Parasal konularla ilgili alanlarda hareketlilik var ama güç mücadelesi içine girmeyin ve acele etmeyin.

Kova Burcu

(20 Ocak-18 Şubat)

Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili beklenmeyen durumlar oluşabilir. Mesleğinizle ilgili basında tanınabilirsiniz. Reklam ya da pazarlama için uygun zamanlar. Bazılarınız bu alanlarda adından bahsettirecek. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili iletişim trafiğiniz olabilir. Uzaklara seyahat edebilirsiniz. Bazılarınız için akademik kariyer zamanları.

Boğa Burcu

(20 Nisan-20 Mayıs)

Zihninize düşüncelerinize dikkat. Düşünmekten uyuyamıyor olabilirsiniz. Düşünce şekliniz değişiyor ve bazı şeyleri kafanızda bitiriyorsunuz. Saklanan bir sır ya da arkanızdan yapılan gizli konuşmalar ortaya çıkabilir. Gizli ya da platonik bir aşk yaşıyorsanız dikkat edin, bu da ortaya çıkabilir. Ya da iş yaşamınızdaki biriyle gizli bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu

(22 Haziran-22 Temmuz)

Kariyer ve meslek hayatınız gündemde. Bazı girişimlerinizi değiştirebilirsiniz. Yeni bir iş ya da işte bir yenilenme olabilir. Toplumsal statünüzle ilgili bazı gerçeklerle yüzleşecek, ev ve aile yaşamınızı yeniden gözden geçirecek bu ikisi arasında denge kuracaksınız. Eşiniz ya da ortağınızla bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güç mücadelesi içine girmeyin.

Başak Burcu

(23 Ağustos-22 Eylül)

Parasal krizlere dikkat. Bir borç ya da ödeme canınızı sıkabilir. Vergi, kredi, nafaka banka gibi kaynaklarınızla ilgili bir takım krizler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Operasyon gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Parasal kazancınızı artırmak adına yoğun bağlantılar içinde olacaksınız. Parasal alanda fırsatlar çoğalabilir. Kaynaklarınız güçleniyor.

Akrep Burcu

(23 Ekim-21 Kasım)

Günlük yaşamda bazı dengeler değişebilir. Bazılarınızın iş ortamı değişebilir. Bazılarınız iş arkadaşlarıyla yol ayrımları yaşayabilir. Değişen düşünce şekliniz bu alanlarda size bir eylem yaptırabilir. Sağlığa dikkat. İletişim kazalarına, trafikte araç kullanırken acele etmemeye özen gösterin. Baş bölgeniz, diş eti ve kemiklerle ilgili rahatsızlıklara dikkat.

Oğlak Burcu

(22 Aralık-19 Ocak)

Kariyer ve meslek yaşamınız gündeminizde. Sanki atılım yapmaya hazırlanıyor gibisiniz. İş ayrılıkları, iş değişiklikleri veya yeni iş kurma olabilir. Ev ve aile yaşamınızla ilgili dengesizlikleri düzeltmeye uğraşabilirsiniz. Kendi gücünüzü ve kimliğinizi ispatlayabileceğiniz bir haftadasınız ama bunu baskı kurmadan ve güç mücadelesine girmeden yapmalısınız.

Balık Burcu

(19 Şubat-20 Mart)  

Finansal konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Gelir gider dengenize, banka hesaplarınıza dikkat edin. Kamusal alanlarla ilgili çıkabilecek krizleri iyi yönetmelisiniz. Alım satım işleriniz olabilir. Bir mülkü satabilir ya da alabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda oluşabilecek gerginliklere ve kaza risklerine dikkat edin.