Kim şık olmak istemez ki?

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Yazın her daim şık ve zarif görünmenin zahmetli bir iş olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer siz de yaz akşamlarında ve partilerde stilinizle tüm dikkatleri üzerinizde toplamak isteyenlerdenseniz, işte size alışveriş yapabileceğiniz birkaç butik ve mağaza önerileri…

Gecenin şıkı olun

Bu yaz benim de favorim olan Oh wonder, yazı yarattığı bir birinden şık tasarım kimonolarıyla oldukça güzel karşıladı. Elegan duruşunu ve rahatlığa düşkünlüğünü tasarımlarında da gösteren Oh wonder’la gecenin en şıkı hiç kuşkusuz siz olacaksınız. 

Göz önünde olacaksınız 

Aynur Yalçın, tatil heyecanı yaşayan modaseverleri stilleriyle ön planda tutuyor. İddialı modeller ve sezonun trend renkleriyle dikkat çeken koleksiyonu, gece gezmelerinde göz önünde olmanızı sağlayacak.

Yazın rahatlığı sonbahara taşınıyor

Forever New’in yeni koleksiyonu Off Duty Escape ile kadınlar yazın rahatlığını birbirinden zarif parçalarla sonbahara taşıyor. Düşük omuz elbise ve bluzlar, şifon, dantel, nakış, fırfır, çiçek deseni gibi detaylarla hem günlük giyimde hem de davetlerde göz alıcı bir şıklık sunuyor.

Akıllarda iz bırakın 

Yazın sonuna doğru yaklaşıyor olsak da, kadınlara özgün ve hareketli tasarımlar seçme imkânı sunan sahil davetleri hız kesmeden devam ediyor. Oleg Cassini kadınları şık görünümleriyle bu sezon da akıllarda iz bırakıyor. Şifon ve tül gibi hareketli kumaşlarla hazırlanan abiyelere mavi ve pembe tonlar canlılık katıyor.

En özel anlarda yanınızda

Zeynep Tosun ve Raissa Vanessa’nın Gizia Gate’e özel haute couture koleksiyonları yaz davetleri, partilerde “Ne giyeceğim” derdine son veren kilit parçalarla en özel anlarınıza birçok seçenek sunuyor.

70’lerin ruhu

Gigii’s desen ve renklerini,  yaz koleksiyonunda 70’lerin ruhuyla harmanladı! Renklerin ve baskıların farklı şekillerde yorumlandığı bu koleksiyonun her bir parçasında yazın dinamik ruhu göze çarpıyor.