Kayak şıklığı ve renklerin motivasyonu

Kayak kıyafetlerinin koruyucu olmasının yanı sıra beyaz karlar üzerindeki renkliliği benim kadar sizin de dikkatinizi çekiyordur. 2021 kayak kıyafetlerinde neler ön planda diye düşünüyorsanız, alışverişe çıkmadan veya valiz hazırlamadan, önerilerimi okumaya ne dersiniz?

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Bu hafta yağan kar özellikle İstanbul ve çevre şehirlerde oldukça pozitif bir ruh hali yaydı. Salgın nedeniyle sosyal izolasyonda olan milyonlarca çocuklu aile, şehirdeki karın keyfini çıkardı. Bu durum, imkânı olan ailelerin kış tatili planlarını da hayata geçirmek için güzel bir fırsat oldu. Takip ettiğim kadarıyla Palandöken’den Erciyes’e Uludağ’dan Kartepe’ye kadar tüm kayak merkezlerinde güzel kar varmış ve oteller aldıkları covid önlemleriyle sporcular ve kış tatili severler tarafından büyük ilgi görmekteymiş.

Özellikle hafta sonu sokağa çıkma yasağında evde kalmak istemeyenler için kayak merkezlerine gitmek çok daha çekici çünkü otellerde konaklayanlar kayak pistlerini kullanabiliyor. Peki sizin planınız ne? Kayak kıyafetlerinin koruyucu olmasının yanı sıra beyaz karlar üzerindeki renkliliği benim kadar sizin de dikkatinizi çekiyordur.

2021 kayak kıyafetlerinde neler ön planda diye düşünüyorsanız, alışverişe çıkmadan veya valiz hazırlamadan, önerilerimi okumaya ne dersiniz? 

KAYAK ALIŞVERİŞİ VE VALİZ TÜYOLARI

Kış temalı baskı veya işlemeli figürlerin olduğu trikolar çok popüler, otel içi kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Lame ve dore uzun bir aradan sonra feminen stil severler için tekrar kayak ürünlerinde sahneye çıkıyor.

Polar tasarımlar mottolu ve desenli modelleri ile bu sezon atakta. Ekstra büyük, renkli ve aynalı kayak gözlükleri geçen sezonki popüleritesini hâlâ koruyor.

Salopet tulumlar hem kayak yaparken hem de gün içi çok kurtarıcı olacaktır. Kadınlar, renkli deri eldiven tercih ederseniz trend takibi konusunda bol bonus toplarsınız.

Erkeklerde kamuflaj ve çizgi karakter baskılı desenler oldukça tercih ediliyor.

Kadınlarda için ise retro ve batik desenler ön planda.

Kürklü mont ve kabanlar risk almak istemeyenler için yine kurtarıcı durumda.

Dar, renkli ve minimalist formda stiller oldukça sofistike bir tavır sergiliyor.

Renk tercihlerinde beyaz, bordo, sarı, siyah, lila, turuncu, pembe ve kırmızı listenin ilk sıralarında.

Tüm kombinde tek renk kullanıp, renkli aksesuarlar seçerek de stilinizi ortaya koyabilirsiniz.

Alışveriş yaparken termal içlikler ve dokunmatik tasarlanmış eldivenler alırsanız çok konforlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Eşiniz ile tek tip giyinmekten bu sezon hiç çekinmeyin çünkü bu onu kayak pistinde takip etmenizi de oldukça kolaylaştırır.