Kararsız çiftler için evlilik rehberi

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlilik hazırlıkları hız kazandı. Evlilik teklifinden gelin hamamına, gelinlikten oturulacak eve kadar tüm detaylar çiftlere tatlı bir telaş yaşatıyor. Kararsız kalan çiftlere özel dolu dolu evlilik rehberi hazırladık…

Baharın taptaze gelinleri 

Nisan ayıyla birlikte doğayla iç içe yemyeşil ağaçlarla süslenen kır düğünlerinden minimal nikah seremonilere kadar her özel etkinlik baharın taze nefesiyle canlanıyor. 40 parçadan oluşan Oleg by Oleg Cassini koleksiyonunda V yakada kullanılan illüzyon tül de rahat hareket imkanı sunarken gelinliğe modern bir son dokunuş ekliyor.

En çok teknede evlilik teklif ediyoruz

Türkiye’nin hizmet alanında en büyük online platformu Armut, Türkiye’nin evlilik trendlerini açıkladı. Yıl boyunca hizmet alanlardan gelen talepleri analiz eden Armut.com’un verilerine göre, yıl boyunca Türkiye’de en çok evlilik teklifi tekne ve yatta yapılırken helikopterde teklif büyük artış gösterdi. Balon, mum ve havai fişek en çok tercih edilen objeler olurken keman eşliğinde teklifler bu yıl da revaçta…

Gelin hamamı

Geleneksel gelin hamamını keyif dolu anlarla taçlandıran Wish More Hotel İstanbul, tarih kokan bu ritüeli modern dokunuşlar ve 5 yıldızlı otel konforuyla birleştirerek misafirlerini adeta şımartıyor. Gelin Hamamı organizasyonu, minimum 12, maksimum 25 kişilik hizmet paketiyle, kişi başı 225 TL gibi uygun fiyatlarla düzenleniyor.

Şık bir salonda ‘evet’ deyin

Zarif, şık tasarımlı, konforlu iç mekanları ve 850 metrekarelik gün ışığı alan büyük balo salonu ile büyüleyici düğünlere imza atan Hilton İstanbul Maslak, bu özel gecede rahatlık sunuyor. Burada evlenen çiftler, geceyi otelde geçirerek, yorgunluklarını her biri Serta Suite Dreams Beds ayrıcalığıyla özel tasarlanmış, stiliyle dikkat çeken geniş suitlerde atıyor. 

Haliç’e nazır düğün

Haliç kıyısındaki Lazzoni Hotel, sunduğu düğün paketleriyle iddialı. Lazzoni Hotel’in 350 metrekarelik muhteşem terası, otelin altıncı katında yer alıyor. Yemekli düğünlerde 200, kokteyl düzeninde ise 300 kişiye kadar davetli kapasitesi olan terasta kolon da yok. 

En özel güne en güzel damatlık

Burak Özçivit’in stilinden ilham alan Altınyıldız Classics, ısınan havaları yüksek enerjisi ve yaza yakışan renkleriyle karşılıyor. 2019 Ceremony koleksiyonu, düğün ve mezuniyet gibi en özel günler için en şık smokinleri sunuyor. Her tarza hitap eden zengin smokin seçeneklerinin şıklığı birbirinden farklı aksesuarlarla tamamlanıyor. 

Yaz düğünlerinde fark yaratın

RAMSEY, Tuxedo Koleksiyonu ile düğün ve davetlerde erkeklere şık ve dikkat çekici bir görünüm sağlıyor. Smokin takımlarla desenli kontrast renklerde papyon hatta kravat kullanımları modern bir görünüm kazandırıyor.