İftarı nerede yapalım?

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Ramazan ayı vesilesiyle eş, dost veya aileyle gidilen akşam yemekleri, iftar organizasyonlarına dönüştü. Ancak nerede iftar yapılacağı konusunda kafalar karışık. İşte İstanbul’da iftar yapılacak mekânlar...

Lezzetleriyle keyif verecek

Nezih Kebap Ramazan ayında geleneksel lezzetleriyle yirmi dört saat hizmet veriyor. Anadolu lezzetlerini yerinden getirip Boğaza taşıyan Nezih, manzarasıyla ruhunuza, lezzetleriyle de bedeninize keyif verecek bir sahur yaşatıyor.

En görkemli durak 

Eşsiz mimarisi ve büyüleyici atmosferiyle Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma Boğaz üzerindeki tek Saray ve otel olan Çırağan Sarayı, “Ramazan” ayı boyunca özel Boğaz kenarında sunulan iftar yemeklerinden, leziz sahur sofralarına yine şehrin en görkemli ve leziz durağı olacak.

Lezzetli tatlar 

Eataly İstanbul, bu yıl Ramazan ayı boyunca ünlü şef Osman Bahadır’ın hazırladığı Hatay mutfağı lezzetleriyle fine dining restoranlarını aratmayan Farfara’yı kendi bünyesinde misafir ediyor.  Farfara’nın özgün iftar menüsünün birbirinden lezzetli tatları misafirlerini bekliyor.

Eşsiz kebaplar 

Türkiye’nin et ve kebap konusundaki en iddialı restoranı Günaydın, eşsiz kebaplardan tatlılara varan zengin menü alternatifleriyle Ramazan ayı boyunca iftarı ziyafete dönüştürüyor. Ayrıca ferah ve şık dekorasyonunun yanı sıra açık ve kapalı alanlarıyla da konforlu bir ortam sunuyor.