“HOW U FEEL?”

Ekspresyonist sanatçı Ezgi Güneştekin, ilk kişisel sergisi HOW U FEEL? ile sanatseverlerle buluştu. Küratörlüğünü Zeynep ÖZTÜRK'ün üstlendiği sergi, DG Art Project ev sahipliğinde ziyaretçilerini bekliyor.

Eserlerinde renkleri, metinleri, imgeleri kullanan ve işlerinde asi bir direnişi, kültürel normlara başkaldırıyı ve bireysel özgürlüğü amaç edinen Ezgi Güneştekin'in HOW U FEEL? adlı sergisi DG Art Project'te açıldı. Varoluşun karmaşıklığını ve insanın iç çatışmalarını vurgulayarak insanları düşünmeye ve hissetmeye çağıran sanatçının eserlerini 30 Haziran'a kadar görebilirsiniz.

Size sorduğu "Nasıl hissediyorsun?" sorusuyla eserlerinde izleyicinin iç dünyasına dokunmayı ve onları derin bir düşünce dünyasına davet etmeyi amaçlayan sanatçı, canlı ve dinamik renkleriyle izleyicinin duygusal boşluğunu dolduruyor.

Yenilikçi ve cesur tavrıyla dikkat çeken Güneştekin, kendini asla bir tuvalin sınırları içine hapsetmiyor. Eserlerinde sıradanın ötesine geçen, duyguların derinliklerine inen ve ruhun barındırdığı karmaşık duyguları ifade eden sanatçı, zamanın her anında yeni bir şey söylemeyip kendi özgün dilini inşa ediyor. Güneştekin'in tuvalleri; durmanızı, vakit geçirmenizi, yaklaşmanızı, sıradan bakma alışkanlıklarınızdan kurtulmanızı, malzemeye, ölçeğe, mekâna, yüzeye eşi benzeri görülmemiş bir şekilde dikkat etmenizi gerektiriyor.