Hediyelerinizi kendiniz tasarlayın

Yeni yılı heyecan ve mutlulukla beklemeye başladık. Yılın bu en keyifli döneminde sevdiklerimize verdiğimiz hediyeler de rengarenk yeni yıl atmosferi kadar heyecan yaratıyor.

Kendimizden bir şeyler kattığımız tasarımlar, hediyeyi verdiğimiz kişi için daha anlamlı oluyor. Hediyenizin içine yazdığınız not sevgiyle hazırlandığında, hediyeler iki kat değer kazanıyor. Sevdiklerinizi mutlu edecek  hediyeyi bulmak için mağaza mağaza dolaşmak yerine kendiniz yapabilirsiniz. İşte size hediye alternatifleri...

MUMLUKLAR SÜSLEMELER

Gözalıcı renklerle tasarlanan yılbaşı kartları herkesin beğenisini kazanıyor. Bu yıl, arkadaşlarınız ve aileniz için çok özel yılbaşı kartları hazırlayabilirsiniz. Bu konuda edding 1200 keçeli kalemleri size yardımcı olabilir. Koyu renk kağıt veya karton yüzeyler üzerinde mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayacak metalik yeşil, mor, kırmızı, mavi, altın veya gümüş renkleri tavsiye edebiliriz. Kartların üzerindeki yılbaşı topları ile görsel açıdan büyük beğeni toplayabilirsiniz. 1340 fırça uçlu kalemle renkler ve ara geçişler yapabilir hatta güzel yazı yazabilirsiniz. Yılbaşı süslemeleri de eğlenceli bir kutlamanın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Mumluk, yılbaşı kartları, yılbaşı ağacı süsleri gibi yeni yılı çağrıştıran pek çok objeyi hobi sanat kalemleriyle boyayabilirsiniz. Yılbaşı dekorasyonlarınızı, ışıltılı vurgular ve tasarımlarla farklılaştırabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinizin fotoğraflarını içine koyacağınız çerçeveleri de istediğiniz yazı ve desenlerle süsleyerek kişiselleştirebilirsiniz. 

RENKLİ KUPALAR

Yılbaşı gecesi sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçeneklerinden biri de üzerine çizim yaptığınız kupalar. Zarif ve ustaca yapılmış bir son dakika yeni yıl hediyesi arayanlar kupa tasarlayabilirler. Kupanın üzerine çizim yapmanın farklı bir kaç yöntemi var. Porselen kalemiyle aklınızdaki çizimi içinizden geldiği gibi yapmaya başlayabilirsiniz. Daha temiz ve pratik bir çalışma için ise seçtiğiniz çizimi karbon kağıdı ile kupanıza aktarabilirsiniz. Aynı işlemi kartondan kestiğiniz kalıplarla da kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Düz çizgiler, şeritler veya geometrik çizimler için ise bant  kullanabilirsiniz. Örneğin; Çalışan kadın ve erkekler için ofiste kullanabilecekleri kupa ve fincanları boyayarak hediyenizi oluşturabilirsiniz. Bazen hiç beklenmedik bir anda güzel fikirler çıkabiliyor.  Örneğin, t-shirt, mutfak önlüğü ya da runner üzerine kumaş boyama kalemleri ile desenler çizebilir, boyamalar yapabilirsiniz. edding’in sağlığa zararı olmayan ve 60 derece yıkamaya dayanıklı kumaş boyama kalemleri bu konuda size yardımcı olabilir. Yılbaşında sevdiklerimize vereceğimiz hediyenin ambalajının da önemi ayrıdır. Güzel bir ambalaj içinde küçük bir sürpriz her zaman hoş karşılanır. Sizin tasarladığınız bir hediye paketi hediyenizin değerini ikiye katlayabilir.