Hediye mi arıyorsunuz? Öyleyse buldunuz...

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

'Babalar Günü'nde "En şık benim babam olsun" diyorsanız sizler için derlediğimiz hediye seçeneklerine bir göz atın. Çünkü bu listede gömlekten çantaya, ayakkabıdan şapkaya kadar ne ararsanız var. 

İndirimler sizi bekliyor 

Babalar gününde babanıza verebileceğiniz en güzel hediyeler D’S Damat mağazalarında sürpriz indirimler ve fırsatlarla sizleri bekliyor. Üstelik babalar gününe kadar yaptığınız her 200 TL’lik alışverişinize 100 TL hediye çeki D’S Damat’tan hediye!

Yıllarca saklayacak 

Paşabahçe Mağazaları, Babalar Günü’nde de babasına özel bir hediye almak isteyenlere sıra dışı seçenekler sunuyor. Yazı ve eskiz setleri, el işçiliği ürünü olan satranç takımları, Çeşm-i Bülbül tespih ve Star Wars temalı kupalar koleksiyon yapmayı seven ve hobilerine düşkün babalar için yıllarca saklayabilecekleri hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Babaların vazgeçilmezi

Sizi her şeyden korumaya çalışan babanıza hediyeniz, cildini güneş ışınlarına karşı koruyacak Daylong olsun! Daylong Güneş Serisi ürünlerinden Ultra SPF 30 Spray, Babalar Günü hediyeniz olarak babanızın da vazgeçilmezi oluyor! Cildi hep korunan ve sağlıklı kalan biricik babanız sanki hiç yaş almıyor!

En gözde ürünler 

Bioderma, bakımına düşkün babaları unutmuyor... Cildin doğal biyolojik mekanizmasına uygun içerikteki ürünler, erkeklerin de vazgeçilmez bakım ürünleri oluyor. Babalar Günü için hediye arayışında olanları erkeklerin en gözde ürünlerini Bioderma'da buluyor.

Konforla buluşuyor 

Nuxe Men serisinde her yaş grubundan erkeklerin ihtiyaçlarına göre geliştirilen, cilt bakımını konforla buluşturan kapsamlı ürünleriyle babanız için vazgeçilmez bir cilt bakım deneyimi sunuyor. 

Ayrıcalıklı kampanya 

RAMSEY’de babalar günü’ne özel ‘İkinci Ürünün Fiyatından Bir Sıfır Attık’ kampanyası ayrıcalıklı bir alışveriş fırsatı sunuyor.

Keyifli hediyeler 

Erkek moda markası KİP, Babalar Günü’ne özel ‘konuşan etiketli’ ürünleriyle hediye alışverişini daha da keyifli hale getiriyor. Babalar Günü’ne özel KİP yaz koleksiyonunda yer alan gömlekler 59 TL’den t-shirt’ler 49 TL’den, pantolonlar ise 79 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sağlıklı adımlar 

En güçlü dayanağımız, ilk adımımızı ona doğru attığımız babalarımıza Babalar Günü’nde rahat, sağlıklı adımlar hediye etmenin tam zamanı. Letoon Sport’un sıcak yaz günlerinin dinamizmden esinlenerek oluşturduğu 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda babanızın klasik ve spor tarzına uyum sağlayacak birbirinden farklı modeller yer alıyor.

Mutlu etmenin yolu

Her sezon birbirinden farklı alternatiflerle oluşturduğu koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çeken Ayakkabı Dünyası, Babalar Günü’nde de birbirinden şık hediyelerin adresi oluyor. Babaları mutlu edecek hediyeyi bulmanın yolu bu yıl yine Ayakkabı Dünyası’ndan geçiyor.

Hem şık hem kullanışlı

Parker’ın ikonik modeli Jotter, yenilenen tasarımı ve birbirinden renkli tükenmez ve mekanik kurşun kalem alternatifleri ile Babalar Günü’nde hem şık hem kullanışlı bir hediye alternatifi sunuyor

Fanatik babalara özel 

TAÇ, Babalar Günü’nde onları sevindirecek çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Fanatik babalara özel üzerinde tuttuğu takımın renklerinin ve logosunun yer aldığı nevresim takımları, Babalar Günü için ideal hediye seçeneklerinin başında geliyor.

Hediyenizi seçmediniz mi?

Babalar Günü hediyenizi henüz seçemediniz mi? Panel Kırtasiye, dolma kalemden cüzdana, çakıdan makete kadar 30 bin çeşit ürün ve 500’den fazla markasıyla Babalar Günü hediyesi arayanların en önemli adresi olacak

Kırışmayan gömlek alın

Brooks Brothers Babalar Günü’ne özel düzenlediği kampanyayla hediye almayı avantajlı hale getiriyor. Non-iron teknolojisi ile kırışmayan gömlek lüksünü modaya sunan Brooks Brothers, dünyanın en iyi kotonu olarak bilinen Supima’dan üretilen, ütü istemeyen gömleklerini babalarına hediye etmek isteyenlere, bir gömleği de kendisi hediye ediyor. 

Birden fazla seçenek 

Sezonun moda renk ve trendlerini sağlıklı kumaşlarla bir araya getiren Dagi, babanızın evdeki keyfini ve konforunu artıracak birden fazla hediye seçeneğini bir arada sunuyor. Erkek giyimde ev ve plaj modasına yön veren tasarımlar sunan Dagi; pijamadan eşofmana, şort takımlardan mayolara kadar pek çok farklı ürünü, tarz sahibi babaların beğenisine sunuyor.