Gün gün gezegenlerin enerjisi

Olgu ILGIN

olguilgin@gmail.com

Her gün; bir gezegenin kontrolünde yani enerjisindedir. O güne; o gezegenin etkisi damgasını vurur...

PAZARTESİ: Ay günüdür. Bugün yapılacak yemekler daha bereketli olur. Örneğin turşu kurmak salça yapmak için elverişli bir gün. Bunun dışında ev temizliği ya da evde yapılacak her türlü faaliyet için de uygundur. Aile veya yakınlarımızla birlikte olabiliriz.  Pazartesi sendromu yaşamamızın en büyük sebebi Ay günü olmasıdır. 

SALI: Mars günüdür. Spor yapmak ya da spora başlamak için ideal bir gündür. Önemli kararları bugüne bırakmak yerinde olur.  Yanı sıra bugün daha mücadeleci olur biraz da öfkeli çıkışlar yapabiliriz. Seyahate çıkmak hedef belirlemek haklı olduğunuz bir davayı kazanmak için bugünü seçebilirsiniz.

ÇARŞAMBA: Merkür günüdür. Konuşmak ve iletişim için ideal. Anlaşma ya da sözleşme yapmak için imza atmak için uygundur. Yine seyahat organizasyonları bugün yapılabilir.  Kendimizi daha iyi ifade edeceğimizden karşı tarafı da anlama kapasitemiz yüksek olacaktır. Organizasyon yapılabilir. Öğrenmek daha kolay olur. 

PERŞEMBE: Jüpiter günüdür. Meditasyon dua zikir ve enerji çalışmaları için ideal bir gün. Haftanın en iyimser en pozitif bakış açısına sahip bugününde; olası problemler bugün rahatlıkla çözülebilir. İnançlarımız yüksektir. Öğrenmek ve öğretmek için uygun bir gündür. Yeni fırsatları yakalamak ya da yeni bir projeye başlamak için bugünü kullanabiliriz. 

CUMA: Venüs günüdür. En keyifli günüdür haftanın. O yüzden “Happy Friday” diye geçer. Sevdiklerimizle buluşmak yemek içmek ve eğlenmek için gayet uygun bir gün. Güzellikle ilgili alışveriş yapabilir fiziksel görünüşümüz için para harcayabiliriz. Bugün yapılan saç makyaj her zamankinden daha güzel durur. Para harcamak bugün bize adeta keyif verir. Kıyafetimize her zamankinden daha çok dikkat ederiz.  Bugün partnerle yapılan organizasyonlar daha romantik geçecektir. Sevgimizi daha rahat yansıtabiliriz.

CUMARTESİ: Satürn günüdür. Para biriktirmeye başlamak için ideal bir gün. Yaşamımızdaki sorumlulukları hatırladığımız bugün; iş ya da evimizle ilgili tadilat yapıp bir şeyleri onarabiliriz. Hayatımızda kalıcı olmasını istediğimiz şeylere bugün adım atmak istikrarı da beraberinde getirecektir. Bugün yapılan başlangıçlar daimi olacaktır. 

PAZAR: Güneş günüdür. Havanın derecesi kaç olursa olsun, hangi mevsim olursa olsun içimizi ısıtan yegane gündür. Kendimizi basit bir kahvaltı sofrasında bile mutlu hissederiz. Parlayan bir enerjide olacağımızdan yeni başlangıçlar için çok uygundur. Örneğin ilk defa buluşacağınız birisine pazar günü randevu verin. Saçla ilgili bakım yaptırmak saçı boyatmak ya da kestirmek için uygundur. Lüks harcama isteğimiz artar. Çocuksu yönümüz açığa çıkar.