Gözler akreplerin üzerinde

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor?

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Kredi hesaplarınız resmi kurumlarla ilgili bürokratik işlerle ilgilenebilirsiniz. Zihniniz ise sanki bir eğitim almak ya da uzmanlaşmak istiyor gibi. Seyahatleriniz olabilir. Biraz daha iyimser bir düşünce şekli içinde olacaksınız.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Artık her türlü ilişkinizin farkındasınız. Karşınızdaki kişiyi en ince detayına kadar tanıyorsunuz ve bazı kararlar verdiniz. Bazılarınız ortaklı işlerden gelir elde edebilir. Borç kredi banka gibi konularla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Tüm enerjiniz karşı tarafta. Bu hafta tüm ilişkileriniz dikkat çekici olabilir. İletişim trafiğiniz kuvvetli olacaktır. Karşınıza gelen her kişi bilgili hemen almak yerine sanki biraz daha zamana yaymak istiyor olabilir. İş yapınızı yeniden gözden geçirin.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Aşk yaşamınız ve çocuklarla ilgili konular aydınlanmaya başlıyor. Bekarsanız gizemli ve kıskanç bir partnerle bir eğlence mekanında tanışabilirsiniz. Çocuklarınız varsa bağımlılıkla ilgili konuları bu dönem çözmeniz gerekebilir. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Ailenizle ilgili konular bu ara tüm enerjinizi alabilir. Bazılarınız eve masraf yapabilir yada evin güvenliğiyle ilgili bir konu para harcatabilir. Daralan ruhunuza ilaç niteliğinde eğlence programları yapabilir gezi organizasyonları düzenleyebilirsiniz.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Yuvada bir hareketlilik var gibi. Yurtdışından gelenler yada gidenler olabilir. Aile üyeleriyle bazı fikir gerginlikleri yaşasanız da yine de daha iyimser bir düşünce içinde olacağınızdan konuyu çabuk halledeceksiniz. Akrabalarınızla ilgilenebilirsiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Parasal konularınız hareketlenerek aydınlanıyor. Alım satım işleriniz olabilir. Kredi ödemeleri gündeme gelebilir. Yabancılarla kuracağınız iletişimden memnun kalabilirsiniz. Satış pazarlama ağınızı yurt dışına yaymak isteyebilirsiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Kendinize dönük olacağınız bu süreç dikkatleri üstünüze çekeceğinizden egonuzda güçlenecektir. Finans hayatınızda yeni sözleşme ve bağlantılar için kararlar verebilirsiniz. Mesleğiniz için yabancı dil öğrenmek gerekebilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Bilinçaltınız ışıldamaya başlıyor rüyalarınız ise adeta sizle konuşuyor. Bu dönem hislerinize güvenin ve rüyalarınız size mesaj veriyorlar. Bilinçaltı şifa çalışmaları için uygun bir dönemdesiniz, enerji ve zikir çalışması yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Bir hayaliniz gerçekleşmek üzere size ışık yakıyor. Bazı sosyal çalışmalardan fayda sağlayabilirsiniz onları kazanca dönüştürebilirsiniz. Gizli bilgilere ulaşmak bu dönem sizin için çok kolay sizden saklananları da öğrenebileceksiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Yeni bir iş gündeme gelebilir. Ya da yöneticinizle konuşarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Toplumsal statünüzü yeniden gözden geçirdiğiniz bu dönem evlenmek boşanmak gibi konu başlıkları da sizi meşgul edebilir. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart) 

Yaşamı daha derinden ve gizemli algılayacağınız bu dönem spritüel ve felsefi konulara ilgi duyabilir hatta eğitim almak isteyebilirsiniz. Bazılarınız mistik seyahat planı yapabilir. Mesleğinizle ilgili uzmanlaşmak isteyebilirsiniz.