Gözler akreplerin üzerinde

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor?

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Kredi almak borç ödemek isteyebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin banka vergi gibi konuları gündeme gelebilir. Giderlerinizi bir dengeye oturtmak isteyebilirsiniz. Spritüel konulara ilginiz artabilir ve geleceği öğrenmek isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Tüm hayatınızı net bir şekilde görüp kararlar alacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Kendinizi güvende hissetmek için ihtiyacınız olan tek şey acaba para mı ? Yoksa güvenilir partner mi ? Hareketli bir ilişki dönemine girebilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Rahatsızlıklarınız varsa iyileşmeye de başlayacaksınız. İş kaynaklarınızdan çalışma arkadaşlarınızın da faydalanması için fikir üretebilir hatta başkalarına da iş imkanı sağlayabilirsiniz. Gizli bir parasal kaynak ortaya çıkabilir.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Parasal konularda hedeflerinize yaklaşacaksınız. Aslında hedeflerinize ulaşmanın tek yolunun para olmadığını da anlayacaksınız. Bebek isteyenler için elverişli bir dönem. Yalnızsanız gizemli tutkulu ve kıskanç bir partnerle tanışabilirsiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Ailenizle ilgili konular bu ara gündeminizi oluşturabilir. Annenizin rahatsızlığı varsa kontrollerini yaptırın. İş hayatında elde ettiğiniz kazancı bir mülke yatırabilir emekli olabilirsiniz. Ailenizin parasal kaynaklarını da idare edebilirsiniz.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

İşlerinizle ilgili satış pazarlama reklam internet alanlarında yoğun bir çalışma dönemindesiniz. Trafikte çok zaman geçireceğiniz bu dönem yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla da sıklıkta görüşmeniz gereken durumlar olabilir.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Eski müşterileriniz iş yaptığınız kişiler bu ara ortaya çıkarak parasal kazançlarınızı hareketlendirebilir. Tüm dikkatiniz zaten bu ara parayla ilgili konularda. Alım satım işleriniz olabilir. Evinizi biraz düşük bir değere satabilirsiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Tüm gözler üzerinizde. İfade yeteneğinizle adeta parlayacağınız bu dönem çevrenizle doğru iletişim kurmaya özen gösterin. İstedikleriniz için yola çıkın. İlişkilerinizle ilgili ya tamam ya devam kararı verebilirsiniz. Bazen vazgeçmek en doğrusudur.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Her türlü şifa enerji zikir çalışması yapmak tüm blokaj ve negatif kalıplardan kurtulmak için çok doğru bir dönem. Arkanızdan yapılan konuşmalar yada gizli kalan ne varsa bu dönem ortaya çıkabilir. Gizli ilişkilere dikkat. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Sosyal çevreniz bu ara çok faal olabilir. Bu dönem hedeflerinizin hangi noktaya geldiğini görmeniz yeni stratejiler belirlemeniz açısından önemli olabilir. Arkadaşlarınızdan bazılarıyla cinsel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Vazgeçemem dediğiniz ne varsa aslında bırakmanız sizi özgürleştirecek. Bazılarınız için boşanma yada iş ayrılığı kararı gündeme gelebilir. Üstelerinizle geçmişte konuşamadığınız bir konuyu cesaret kazanarak konuşmak için fırsat doğabilir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart) 

Tamamlanması gereken bir uzmanlık eğitimi gündeme gelebilir. Yurt dışıyla bağlantılı konular hareket kazanırken belki de eşinizin bir süreliğine oraya gitmesi gerekebilir. Hukuksal süreçler ve resmi konular için avantajlı bir dönemdesiniz.