Evli balıklar dikkat!

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
Bir sorunu kesip atmaya meyillisiniz. Ancak 21’inde Güneş Kova’ya geçince yapmanızı tavsiye ederim. Bir hedefiniz için harekete geçin, daha önce ertelediğiniz bir şey olabilir. Parasal hedeflerinize ulaşabilirsiniz. İçinizdeki savaşçı enerjiyi pozitif hedefe odaklayın ve kendinize karşı açık olun. 
Seyahat ve sevdiğiniz biriyle görüşmek iyi gelecektir. 

İkizler Burcu 

(21Mayıs-21 Haziran) 
Bir hedefiniz için yoğun bir çalışma içine girebilirsiniz. Başkalarından beklediğiniz maddi destek gelecektir ama aksilikleri göğüslemek lazım. Yatırım yapmak için plan yapabilirsiniz. İşten çıkıp tazminat alan olabilir. Aşkta hareketli bir dönem, Duygularınıza daha gerçekçi gözle bakabileceksiniz. Yeni aşk için fırsat çıkabilir karşınıza. 

Aslan Burcu 
(23 Temmuz- 22 Ağustos) 

İş ve sağlık gündemde halen. Soğuk algınlığı, grip sizi yatağa düşürebilir, önleminizi alın. Birilerinden duyacağınız sözler canınızı sıkabilir ancak inanmadan önce araştırın. Parasal güvenceye mesela banka hesaplarına dikkat. Olur olmaz kişiye güvenip alışveriş yapmayın.  Aşkta heyecan, sevgi paylaşımı olabilir ama bir engel de var. 

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Evde veya işte gergin zamanlar yaşayabilirsiniz, sakin yaklaşım gösterin. Parasal konularla ilgilenmek zamanı, Mars para evinize girdi, bu konuda kararlı tutum kazandırır. Yeter ki kararlılıkla çıkarlarınızı koruyun. Bir yakınınızdan güzel haber geliyor. Sağlık sorunu olan için iyi zaman. Birinin gizlediği bir şey sizi rahatsız edebilir. 

Yay Burcu 
(22 Kasım-21 Aralık) 

Kiminiz için iş değişikliği söz konusu. Kiminizse başarınızı artıracak şartları geliştirmek için elinizdeki işleri sonuçlandırır. Bu ara ruhen dinlenmek ve hedefinize hazırlanmak için kendi başınıza kalmak da istersiniz. Ruhsal güçlenme için yapacaklarınız iyi gelecek. Aşkta sürprizler mutlu edecektir. Yeni bir şey yapmak aşkı tetikleyebilir. 


Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 

Pasif ve gergin hissedebilirsiniz ama sıkıntılı bir dönemin de sonuna yaklaşıyorsunuz gibi. Para bakımından daha iyi şartlar var. Sağlıkla ilgili iyi sonuç almak için aslında iyi zaman. Resmi işlerde pürüzlere önem verin. Aşkta çevrenize yeni dahil olan biri size yakınlık duyabilir. Yine de bir ikilem, netleşmeyen fikirle ilgili acele etmeyin. 


Boğa Burcu 
(20 Nisan-20 Mayıs) 

Dost ve düşmanı tanıma zamanı. Kariyer alanında biriyle çıkarlarınız çatışabilir. İşte  ya daduygusal ilişkide partnerinizi tanıma fırsatı! İnsanlardan fazlasını talep etmeyin, kendi gücünüze güvenin. Resmi işler, eğitim, terfi, iş teklifi, projeler konusunda zor ama maddi ve başarı olarak güzel zaman, şansın desteği ve çabanızla sonuca ulaşabileceksiniz. 

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 

İlişkide çatışmaları akıllıca çözümlemek gerek. Tepkiniz size olumlu veya olumsuz olarak geri dönecektir. Düşman kazanabilirsiniz, bu bir kurum da olabilir. Gerçekten dikkat etmek gerekir. Yapılan veya yaptığınız iyi-kötü şeyler geri dönecektir, karma çalışıyor. Yaratıcı işlerde ve aşkta tutku ön planda ama iletişim sorunlu. Kıskançlığa dikkat.  

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 

Hedeflerinize ulaşmak için aslında iyi zamandasınız, ama gergin yıldızlar “kolay olmayacak” diyor. Gayret ve istekle çabaya devam. İnandığınız şeylerin peşinden gidin ve zamanını bekleyin. Yeni bir iş anlaşması veya terfi gündeme gelebilir, şartları araştırın. Ek işler de olabilir. Aşkta önemli bir zamandasınız. Seviliyorsunuz aslında, bunu görün. 

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 

Mars burcunuzda, kendinizi dinamik hissedersiniz. Kısa sürede olabilecek hedeflere odaklanın, uzak vadelileri geri planda tutun. Enerjinizle beğeni toplarsınız. İnisiyatifin sizde olması rahatlatacaktır. Dost kişilerden destek var. Resmi konuda bir hedefe yaklaşabilirsiniz. Para kazanmak için daha iyi şartlar. Eve veya iş yerine bir şey alabilirsiniz. 

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 

Enerjiniz yüksek ama her an yay gibi gerilebilirsiniz. Pozitif işlere odaklanın, bu güzel enerjiyi iyi değerlendirip başarı kazanabilirsiniz. Kafanızda git-gelli istekler var. Bir iş teklifi alabilir veya resmi bir anlaşma üzerinde olabilirsiniz. Detayları atlamayın. Aşkta, beğeni topladığınız zaman. Her an biri çıkabilir. Mevcut ilişkinizde duygularınızı test eden zaman. 

Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)  

Önemli bir iş üzerinde olabilirsiniz, ama bir şeyleri aşmak lazım gibi. Hedefinizden uzaklaştıran, görünüşte cazip şartlara kapılmayın. Şartlar oldukça gergin ama bir hedefinize ulaşmanız mümkün bu ara. Aşkta sevildiğinizi bilmek mutlu edecektir. İkilemli işlerden uzak durun ilişkide. Evliler dikkatli olmalı.  Hamile kalabilir kimi Balık kadınları bu dönem.