Erciyes'in zirvesinde moda rüzgârı

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Kayseri'deki Radisson Blu Mount Erciyes Otel'de düzenlenen defilede 30'a yakın yerli ve yabancı manken, 2.200 rakımda -17 derecede kar üstünde podyuma çıktı. Soğuk hava şartlarında hem koruyucu giyinip, hem de şık ve renkli stiliniz ile göz doldurmak artık kayak kültürünün bir parçası haline geldi.

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Kış modasına dair Erciyes'te yapılacak defileye davet alır almaz gözümün önüne inanılmaz fotoğraf kareleri belirdi. Çekimleri ve defileyi canlı izledim, zorlu hava şartlarına rağmen hayal ettiğim gibi modaya yine en iyi doğa sahip çıktı. Barış Küçükçifci'nin koreografisini üstlendiği Ozan Albay'ın tasarımlarının sunulduğu defile öncesinde mankenler ile Avusturalyalı uzmanlar tarafından tasarlanan Radisson Blu Mount Erciyes Otelin etkileyici mimarisinde, fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi.

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, Winter Fashion etkinliği klasik defilelerin aksine 2.200 metre yükseklikte yer alan otelimizin açık iç bahçesinde ve çevresinde -17 derecede tüm misafirlerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti ve kendilerine böylesi renkli bir etkinlik sunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Defileyi canlı izleyen bir moda yazarı olarak kış modasına dair gözüme takılan son trendleri sizlerle paylaşmak isterim.

Sunulan koleksiyonda öne çıkan neon renkler, deri tasarımlar üzerine yapılan baskı ve boyamalar, uzun yelekler, mont ve kabanların geniş kapşonları oldukça baskındı. Defileyi izlerken bir kez daha anladım ki bu tarz özel parçaları deri eldivenler, aynalı ve renkli gözlükler, bere veya Taretti olarak bilinen Rus pilot modeli şapkalar ile tamamlamak fark yaratıyor. Tabi ki kayağa giderken yanınızda termal içlikler ve çoraplar almayı da unutmamanız gerekiyor.

Farklı sektör yöneticilerinin böylesi ortak projeler üretmesi hem moda hem de konaklama sektörüne değer katıyor. Organizasyonda emeği geçen herkesi ve zorlu şartlarda modellik yapan mankenleri, kameramanları ve tüm ekipleri tek tek tebrik ederim.