Düğüne hazırlık için beslenme tüyoları

Gelin adayları, istedikleri gelinliği giyebilmek için düğünden önce çeşitli detoks ve diyete başvuruyor. Peki bu ne kadar doğru, diyet nasıl yapılmalı?

1

Gelin ve damat adayları için en uygun hazırlık sürecini patlaşan Diyetisyen Gurbet Ünal, “Diyet yaparken en büyük motivasyon kaynaklarından birisi kişinin kendisine diyet partneri bulmasıdır. Bu süreçte eş adaylarının aynı motivasyonda birbirlerine sürekli hatırlatması durumu da avantajlı gördüğümüz noktaların başında yer almaktadır” dedi. 

SMOOTHIE VİTAMİNİ ÖLDÜRÜR

Hazırlık sürecinde paketli gıdalardan uzak durulması gerektiğinin altını çizen Gurbet Ünal, “Detoks suyu ve diyetleri gibi uygulamalar bireylerin almaları gereken enerjinin altında enerji ile beslenmelerinden kaynaklı geriye dönüşsüz olarak metabolizma yavaşlamasına neden olabiliyor. Bu tarz uygulamalar bütün gün uygulanan düzenler olmamalı. Ancak bireyler şöyle yapabilirler vücutlarının detoks sistemlerini çalıştıracak antioksidan aktivitesi yüksek besinleri bu süreçte daha sık tercih edebilirler. Vücudun detoks sistemi için şunu söyleyebilirim. Zaman içerisinde hem yedigˆimiz besinlerden hem de çevresel etmenlerden dolayı vücudumuzda toksinler artar. Bu durum vücutta oksidatif stres dedigˆimiz birtakım metabolik sonuçlara neden olur. Düğün sürecinde en yoğun stres zamanlarından biri olarak kabul edebiliriz. Bu süreçte antioksidan aktivitesi yüksek besinleri eklersek aslında vücudun doğal detoks sistemine katkı sağlamış oluruz. Vücudun bir nevi arınmasını artırmak için illa meyveleri blendırdan geçirip smoothie haline getirmenize gerek yok, hatta bu tarz uygulamalarda antioksidan aktivitesi yüksek vitaminlerden olan C vitaminini büyük ölçüde kayba uğratabilirsiniz” dedi.

Hayaller gerçekleşiyor

Modern ve şık düğünlerin vazgeçilmez adresi Wish More Hotel İstanbul, dünyaevine girmeyi planlayan çiftlere eşsiz fırsatlar sunarak adeta düğün hediyesi veriyor. Beş yıldızlı otel, 31 Nisan 2019 tarihine kadar imzalanan düğün sözleşmeleriyle, hafta içi yapılacak düğünler için %20, hafta sonunda gerçekleştirilecek düğün organizasyonlarında ise %10 oranında indirim sağlıyor.

2019 trendleri

Bu yıl ikincisi düzenlenen Lionel Evlilik Festivali’nde, düğünlerde 2019 moda trendleri belirlendi. Festivalde, modacı Esin Arıcan Haute Couture ile “Bahar Dalı Gelinlik Koleksiyonu” büyük beğeni topladı. Bu yılın ruhunu temsil eden bahar ve yeniden uyanış teması ile yeni yılda gelinlik dantellerinde yer alan çiçekler yerlerini daha asimetrik ve geometrik desenlere bırakıyor.

Yeni evleneceklere indirim fırsatı 

Buka, nisan ayı kampanyasında koltuk, kanepe, puf, sehpa, kırlent, yemek odası ve yatak odası ürünlerinden yapılacak alışverişlere yüzde 20; seçili kılıflara ise yüzde 50 indirim uygulanıyor.  Aynı zamanda nisan ayı boyunca Buka’nın yeni ürünü Polo satın alanlar, yüzde 20 indirim fırsatından yararlanırken kılıfı hediye alacaklar. Kampanya 30 Nisan’a kadar geçerlidir.

Evlilik heyecanınızın en yakın ortağı

Tepe Home, evlilik hazırlığı yapan çiftlere farklı ve şık seçenekler sunuyor. Doğanın sıcaklığı ve huzurunu evlere taşıyan ürünler, zarafetlerinin yanı sıra fonksiyonellikleriyle de müşterilerin beğenisini kazanıyor.