Doğa ve macera bir arada

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı Vialand, yeni açılan ‘Vialand Parkur' ile eğlenceyi macera ve doğa ile birleştiriyor.

'Mutlu Anılar Diyarı' Vialand Tema Park'ın hayata geçen doğa parkurunda 5 yeni ünite eğlence severleri bekliyor. 20 bin metrekarelik bir alanda kurulan Vialand Parkur ile eğlence yepyeni alternatiflerle devam ediyor.

Vialand Tema Park Direktörü Tankut Tonger, "Vialand Tema Park yeni yatırımlarla büyümeye ve eğlencenin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. 50 milyon lira yatırımla kurduğumuz 'Vialand Parkur', eğlenceyi doğa ve macera ile bir araya getiriyor. Fark yaratan Vialand Parkur'u bu yıl 100 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Yaptığımız yeni yatırımlarla turizme olan katkılarımızı da artırarak devam ettiriyoruz" dedi.

Vialand Parkur'da spor tutkunlarının vazgeçilmezi olan dağcılığı yepyeni bir boyuta ulaştıran Tırmanma Duvarı, 8 farklı temayla benzersiz bir deneyim sunacak. Yer çekimine meydan okumak isteyenler için iki katlı 'Trambolin' ve eğlenceyi yükseklerde arayanlar için 'Yüksek İp Parkuru' macera severlerle buluşacak. Vialand Parkur'da 20 farklı oyun kurgusuna sahip 'Ağ Parkuru', açık havada kaymanın keyfini yaşamak isteyenler için 'Tubby Slide' ise adre-nalin dolu deneyimler sunacak. Parkurda yer alan ünitelerde, 100 cm üzeri boy ölçüsüne sahip tüm misafirler eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilecek.