Bu hafta ne yapsak?

Ender EREN

endereren@gmail.com

Çiçek hakkında her şey bu festivalde

Doğa ile yaratıcılığın, çiçeklerin büyüleyici renkleriyle tasarımın buluştuğu Floralfest, üçüncü yılında Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle İstanbul Tomtom’u mis kokulu bir bahçeye çevirmeye hazırlanıyor. 7-8 Eylül’de düzenlenecek olan Floralfest’te, konsept çiçek tasarımlarından tadı damakta kalacak çiçekli tatlara, bitki özlü bakım ürünlerinden çiçekli aksesuarlara kısaca çiçek hakkında her şey yer alacak. Bu yılki programda; söyleşiler, atölyeler  olacak.

Norm Ender Masquerade Club’da

“Eksik Etek” şarkısıyla büyük çıkış yakalayıp “Mekanın Sahibi” şarkısıyla zirveye yerleşen Norm Ender, 22 Ağustos akşamı saat 23:00’te Masquerade Club’da sizlerle.

Selda Bağcan Vadi Açıkhava’da

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, 24 Ağustos Cumartesi akşamı müziğimizin dünya çapındaki ismi Selda Bağcan’ı ağırlayacak. Bağcan’a, Bağcan Ailesi’nin yetenekli müzisyenleri de eşlik edecek. Serenad Bağcan, Sonat Bağcan ve Seda Bağcan büyük ustanın sahnesine konuk olarak onunla unutulmaz düetlere imza atacaklar. 

Yalın Harbiye sahnesinde

Son teklisi ‘Deva Bize Sevişler’ ile çıkış yapan aşk şarkılarının efsane ismi Yalın, sevenlerine romantik ve eğlenceli bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor. Ünlü popçu DenizBank Açıkhava Konserleri kapsamında, 19 Ağustos akşamı saat 21:00’de, Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde olacak. 

Karaköy’ün en yenisi

İstanbul’un otantik yerlerinden olan Karaköy’de hizmet veren Baloz Karaköy yenilenen menüsü, dekorasyonu ve lezzetli mezeleriyle beğeni kazınıyor. Kendi yöresinde gelen ürünlerle hazırlanan lezzetli mezeleri, günlük taze balıklarıyla Baloz Karaköy huzurlu ve otantik ambiyansıyla yeni çekim merkezi haline geliyor.

Antalya’da Hakan Altun rüzgarı

Sevilen sanatçı Hakan Altun, romantik ve tutkulu bir gece için 20 Ağustos’ta saat 21:00’de Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu Sahne’sinde mikrofon başında.

Yıldızlı Buluşmalar’ın konuğu Eda Baba 

Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’ın 20 Ağustos Salı akşamı konuğu son dönemde akustik sahnenin çok sevilen ismi Eda Baba olacak. Tüm Akmerkez misafirlerinin ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikler saat 20.00’de başlayacak. 

Koray Avcı ile müzik dolu gece

Koray Avcı ile geçecek müzik dolu geceyi kaçırmayın. Avcı, bu akşam saat 22:00’de Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde sevenleriyle buluşacak. 

Erol Evgin 50. Yıl konseri Çeşme’de

Erol Evgin, geçmişten günümüze altın şarkılarının arasına müzik yaşamından anılar, anekdotlar, şiirler ve şakalar katarak hazırladığı eşsiz şovuyla izleyenlerini duygudan duyguya taşıyacak. Evgin, bu akşam saat 21.15’te Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Yapay zekânın opera bestesi Mağara’da

Versus Art Project sıra dışı bir çağdaş sanat sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Grafik tasarımcı ve sanatçı Vahit Tuna’nın 5’inci kişisel sergisi ‘Mağara’da, yapay zekânın opera olduğuna karar verdiği sesleri opera sanatçısı yorumluyor. İki bölümden oluşan enstalasyon 19-28 Eylül günlerinde sanatseverleri ağırlayacak. 

Çocuklar Akasya’da çok eğlenecek

Akasya Retro Lunapark’ta 24 Ağustos Cumartesi günü ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’, 25 Ağustos Pazar günü ‘Canım Kardeşim’ isimli oyunlar çocuklar için sergilenecek. Retro Lunapark’ta tüm gösterimler saat 18.00’de başlayacak ve ücretsiz olacak.