Bu hafta ne yapsak?

Ender EREN

endereren@gmail.com

Vadi Açıkhava’da MFÖ gecesi

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı Vadi Açıkhava konser alanı, yaz akşamlarında eğlence dolu buluşmalara imza atmaya devam ediyor. Bu eşsiz mekanda 26 Temmuz Cuma akşamı saat 21:00’de sahne alacak olan MFÖ, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Yaz festivallerinin ilki Bozcaada ile başlıyor

Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve Mercedes-Benz Türk işbirliğiyle gerçekleşecek yaz festivalinde 26 Temmuz Cuma akşamı, Pelagos Otel’de Alya’nın sahne alacağı Yapı Kredi Summer Escape’te; 27 Temmuz Cumartesi akşamı da pop müziğin sevilen isimlerinden Yalın, misafirleri doyasıya eğlendirecek. 

Manuş Baba sevenleriyle buluşuyor

Manuş Baba, Kerki|Solfej konserleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor... Kendine has tarzıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Manuş Baba, 26 Temmuz Cuma günü saat 21:15’te Altınoluk Amfi Tiyatro, Balıkesir sahnesinde olacak. 

Can Gox Barock Bar sahnesinde

16 yaşından itibaren İstanbul’un çeşitli mekanlarında şarkı söylemeye başlayan Can Gox, bu akşam saat 22.00’de Barock Bar İstanbul’da sahne alacak. 

Tan, Forum Bornova’da

Tan Taşçı, bugün saat 21.00’da Kuşadası AVM Amfitiyatro’da hayranlarıyla buluşacak. Sanatçı, hazırladığı geniş repertuvarıyla sevenlerini hem hüzünlendirecek ve hem eğlendirecek.

Teleferik manzaralı Uludağ Koşusu

Bugün ve yarın yapılacak olan ‘Uludağ Ultra Trail’ koşusu, Uludağ ve çevresinin muhteşem doğası ve yerel dokusuyla teknik yapısını birleştirerek tüm koşuculara unutamayacakları bir yarış sunacak. Amatör ve profesyonel koşucular yarışırken, Bursa Teleferik’e binenler koşuyu eşsiz Bursa ve Uludağ manzarasıyla gözlemleyebilecek. Kayıtlı tüm katılımcılar Bursa Teleferik tarafından Uludağ’a ücretsiz olarak keyifle ve güvenle taşınacak. 6000 Meydan, 3 gün boyunca tüm halka da açık olacak.

Brisket lezzetlerin adresi Tütsü by Düvee

Tütsü by Düvee ilk şubesini Fulya Süleyman Seba tesislerinde açtı. Tüm dünyada popüler olan tütsüleme yöntemiyle hazırlanan kaburga lezzetlerin de Türkiye’de ilk temsilcisi olan markayı; sektörün duayen ismi Raşit Karakuş, girişimci Erol Can Obdan ve sanatçı Mehmet Aslantuğ ortaklığında kuruldu. Mekandaki şarküteri ürünleri Düvee çiftliğinden temin ediliyor.

6 yıl aradan sonra ilk kez Harbiye’de

5 yıllık suskunluğuna geçtiğimiz aylarda ‘Aşık’ albümüyle son veren Ebru Gündeş, bugün, yarın ve 22-23 Temmuz tarihlerinde geniş repertuvarıyla yılların Açıkhava özlemini sevenleriyle birlikte giderecek.

Balıkesir’de Ceylan rüzgarı

Ceylan Ertem, Kerki I Solfej konserleri kapsamında yeni albümü “Seni Senin Gibiler Sevsin” ile bugün saat 21:15’te Ayvalık Amfi Tiyatro sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

SERGİ

‘Mürekkepten’ için son günler

Pera Müzesi’nde devam eden “Mürekkepten” sergisi, sanatçıların mürekkep resim geleneğinin özüne yönelik arayışlarına odaklanıyor. Sergi, 28 Temmuz’a kadar kadar Pera Müzesi’nde ziyaret edilebilir. Müzede, “Genç Çarşamba” günlerinde tüm öğrenciler müzeyi ücretsiz ziyaret edebilir.

TİYATRO

Bir İnsanı Sevmekle Başlar Her Şey

‘İşte o benim. Ben, sandallar içinde bir sandal, denizler içinde bir deniz, insanlar içinde bir insan, Sait Faik.’ Kara Kutu oyuncularıyla bir kez daha seyirciyle buluşuyor Sait Faik. Kara Kutu’dan Sait Faik-Bir İnsanı Sevmekle Başlar Her Şey oyunu bugün saat 21:00’da Burgazada Aya Nicola Çay Bahçesi’nde.