Bu hafta ne yapsak?

UYGAR TAYLAN

uygartaylan@gmail.com

Nil Karaibrahimgil uzun bir aradan sonra sahnede!

Nil Karaibrahimgil, uzun bir aradan sonra  19 Nisan Cuma günü saat 21.00’de Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

Geleceğe dönüş 

90’lı yıllara damgasını vuran “geleceğin kulübü” 2019, bir geceliğine geri dönüyor. Red Bull Music sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte Derrick May, Dimitri, U.F.U.K, Cure-Shot gibi o yılarda sahne almış isimlerin yanı sıra yeni jenerasyonun önemli temsilcileri de 19 Nisan Cuma günü saat 20.19’da Volkswagen Arena’da Dj kabinin başına geçecek.

Tarihi mekanlarda sinema keyfi

Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+ İstanbul’un kalbinin en sıra dışı odalarını sinemaseverler için açıyor. The Shape of Water filminin özel gösterimi 15 Nisan Pazartesi Karaköy Zülfaris Sinagog’unda  yapılacak. 

Sibourne gecesinin yıldızları

“Are you with me” ve “Crazy” gibi şarkılarla adını dünyaya duyuran Belçikalı DJ-Yapımcı Lost Frequencies, Thomas Newsson ve ülkemizin başarılı prodüktörlerinden Mahmut Orhan ile Aytaç Kart bugün saat 22.00’de Zorlu PSM’de gerçekleşecek Sibourne gecesi için sevenleriyle buluşacak.

Jakuzi’den yeni albüm, ilk konser

Kutay Soyocak ve Taner Yücel’in ortak projesi Jakuzi, merakla beklenen ikinci albümü ‘Hata Payı’ nın ilk konseri için 16-17 Nisan saat 21.30’da iki gün üst üste Salon İKSV sahnesinde olacak.

Dünden bugüne CEZA

Türkçe rap’in ikonik yıldızı CEZA, bugün saat 22.30’da Beyrut Performans sahnesinde dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Ece Seçkin sağlıklı yaşam festivalinde

2018’de binlerce ziyaretçinin katıldığı Türkiye’nin en büyük sağlıklı yaşam festivali Diyet Fest, Ece Seçkin ve Berkay konserleriyle 13-14 Nisan’da KüçükÇiftlik Park’ta düzenleniyor.

MEKAN

Fat Boy ‘Dart’severleri buluşturuyor

Açıldığı günden bu yana Ataşehir’de sosyal hayatın nabzını tutan Fat Boy Bar & Grill pazar günleri dartseverleri buluşturuyor. Üstelik lisanslı milli oyuncuların da katıldığı Dart Turnuvası’nda yarışma fırsatı yakalıyor, turnuva bitimindeyse Fat Boy Bar & Grill’in büyük boy steak ve burgerler ile lezzete doyuyorlar.

SERGİ

İnsanın yeni gündemi

İnsanın Yeni Gündemi, insan zihni, onun becerileri, güdüleri, sosyal ve doğal besin zincirleri içindeki konumlanışı ve bununla nasıl baş ettiği gibi insana dair soruların üzerine gidiyor. Dün açılan sergi 25 Mayıs tarihine kadar Beyoğlu Akbank Sanat’ta görülebilir.

TİYATRO

Dehşet verici bir aşk hikayesi

“Bırak İçeri Gireyim”, öteki olmanın ağırlığını farklı biçimlerde taşıyan iki çocuk Oskar ve Elias’ın hikayesini konu alıyor. Gizemli çocuk cinayetlerinin yaşandığı banliyö mahallesinde, dehşet verici ve dokunaklı bir ilk aşk hikâyesi anlatılıyor.  “Bırak İçeri Gireyim” 17 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da Zorlu PSM’de.