Bu hafta ne yapsak?

UYGAR TAYLAN

uygartaylan@gmail.com

Taksim Trio’dan nağmeler

Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’in oluşturduğu Taksim Trio, 7 Mart Perşembe saat 19.00’da Akıngüç Oditoryumu’nda.

Yeşilçam’ın unutulmaz müzikleri

Cahit Berkay, Yeşilçam Müzikleri Konseri, Beyoğlu, Atlas Sinemasında 6 Mart Çarşamba saat 21.00’de düzenlenecek olan ‹›Yeşilçam Film Gösterimleri 3 ‹› kapsamında sevenleriyle buluşuyor.

Büyükçekmece plak günleri başlıyor!

Bu sene ilk kez düzenlenecek ‘1.Büyükçekmece Plak Günleri’, 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Plak ve Ben’in katkılarıyla düzenlenecek 3 günlük festivalin Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspresi’nin vereceği muhteşem bir konser ile açılışı gerçekleşecek. İkinci gün Rey & Tansel Doğanay konseri, son gün ise Melike Demirağ imza günü gerçekleşecek.

Pop müziğin yıldız ismi Hande Yener 

Sahne performansı, etkileyici şovları ve ses getiren kostümleriyle pop müziğin yıldız ismi Hande Yener, 5 Mart Salı günü saat 23.00’de Teddy İstanbul’da unutulmaz bir geceye imza atmaya hazırlanıyor.

Kuzeyden yükselen ses; Asgeir

2013 yılında ‘King and Cross’ şarkısıyla  dünya müzik listelerini alt üst eden Asgeir İstanbul’a geliyor. Nordik coğrafyanın son armağanlarından İzlandalı müzisyen bugün saat 22.30’da Salon İKSV sahnesinin konuğu oluyor.

360° sahnede Kenan Doğulu 

Klasikleşmiş şarkılarıyla Türkçe pop sahnesinin en önemli isimlerinden Kenan Doğulu, 360° center stage deneyimiyle bugün saat 21.00’de Volkswagen Arena’da! Sevenlerine görsel ve işitsel bir deneyim sunmaya hazırlanan Doğulu’nun sahne wşovunu kaçırmayın!

MEKAN

Dr. Sucuk lezzete davet ediyor

Büyük küçük herkesin severek tükettiği, gıdalardan biridir sucuk. Atakent’te açılan restoranda Dr. Sucuk kaliteli, katkısız, doğal ve taze ürünleriyle misafirlerini bekliyor. İki katlı mekanın mönüsünde klasik ekmek arası sucuğun yanısıra, sucukkoreç, Osmanlı sucuğu, sucuktuni, sucuk Adana, sucuk hamburger, sucuk köfte de bulunuyor.

SERGİ

Bilgisayar oyunlarından doğan sanat

Bir bilgisayar oyunu asla sadece bir oyun değildir. 1970’lerden bu yana, bilgisayar oyunu janrı çok hızlı bir gelişme geçirdi. Artık bilgisayar oyunları, yepyeni bir sanatsal ifade alanı. Games and Politics, 16 Mart’a kadar Studio-X İstanbul’da.

TİYATRO

Dev kadrodan efsane oyun 

Karakolda, sıradan bir gecede, kayıpların ardından kesişen hayatlar. Berkun Oya’nın yazıp yönettiği, KREK Tiyatro’nun ustalıkla sahnelediği ‘Dünyada Karşılaşmış Gibi’ 3-4-5 Mart tarihlerinde saat 20.30’da Volkswagen Arena’da kaçımayın!