Bu hafta ne yapsak?

UYGAR TAYLAN

uygartaylan@gmail.com

Çocuklar için Papagenolar

Mozart’ın sevilen eseri Sihirli Flüt Operası’ndan ilham alınarak çocuklar için kurgulanan Papagenolar, Avrasya Oda Orkestrası eşliğiyle bugün saat 12.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Caz’ın yaşayan efsanesi İstanbul’da

Caz sahnesinin efsane trompetçisi, 10 grammy ödüllü Arturo Sandoval, 27 Şubat Çarşamba günü saat 20.30’da müzikseverleri nefes kesici performansına davet ediyor. 

‘Kalben’e Sor Söylesin’

Kalben, çok özel bir performans için 26 Şubat Salı günü saat 20.00’de yeni ve sıra dışı gösteri mekanı Dada Salon Kabarett’de!

Ana sahnede Boys Noize

Depeche Mode, Daft Punk, Gesaffelstein gibi isimlerle de işbirliği yapan Berlin menşeili sihirbaz dj Boys Noize bu gece Zorlu PSM ana sahnede olacak.

Kamran İnce eserine dünya prömiyeri

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 28 Şubat Perşembe akşamı Lütfi Kırdar ICEC’te vereceği konserde, Evelyn Glennie solistliğinde, Kamran İnce’nin “Çıkırıkçılar Yokuşu” yapıtının dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Orkestranın şefliğini de Kamran İnce üstlenecek.

Karslı kadınların hikayeleri

Sefa Yamak’ın fotoğrafladığı Karslı kadınlar sergisi 1-5 Mart tarihleri arasında Trump Avm Art Gallery’de sergilenecek.

Salon’un konuğu: Agar Agar

80’lerin karanlık disko soundunu müziğine taşıyan Fransız topluluk Agar Agar, 1 Mart Cuma saat 21.30’da SalonİKSV sahnesine konuk oluyor.

MEKAN

Yılın her mevsimi San’dık’ta güzel

Şehrin gürültüsünden uzak, Kilyos, Gümüşdere’nin harika doğasıyla keyifli ve huzurlu bir gün geçirmek için San’dık Restaurant tam aradığınız adres. Yılın her mevsiminde doğanın tadını çıkarabileceğiniz mekanda uygun fiyatlarla lezzete doyacaksınız.

SERGİ

Vaad edilmemiş topraklar

1984’ten bu yana, farklı platformlarda, kadın ve popüler kültür üzerine yaptığı işlerle tanınan, Türkiye’de güncel sanatın önemli isimlerinden Kezban Arca Batıbeki; “Vaad Edilmemiş Topraklar” isimli yeni kişisel sergisi için 24 Mart tarihine kadar PİLEVNELİ Mecidiyeköy’ de...

TİYATRO

Bir ailenin üç kuşak kadınının sürekli değişen bir ev ekseninde birbirlerine söyleyemedikleri bir dertlenme, arkada İstanbul. “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” 24 Şubat Pazar saat 17.00’de Toy İstanbul’da.