Bu hafta ne yapsak?

UYGAR TAYLAN

uygartaylan@gmail.com

Kadıköy’de Mirkelam şarkıları

Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Mirkelam, muhteşem sahne performansıyla 11 Ocak Cuma günü DorockXL Kadıköy sahnesinde popüler şarkılarını seslendirecek.

Canlı tasavvuf müziği eşliğinde Sema Ayini

Galata Mevlevileri’nin canlı tasavvuf müziği eşliğinde sunduğu Sema Gösterisi ve Semazen Dünyası Sergisi salı günü saat 19.00’da Hocapaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek, kaçırmayın!

Any İstanbul’dan yeni lezzetler

Any İstanbul, şehrin en güzel noktasında, yenilenen menüsü ile farkını yaşatmaya devam ediyor! Kendine has konsepti, eğlenceli müzikleri ve kaliteli servis anlayışıyla öne çıkan Any İstanbul,yeni sezonu ve yeni yılı özel lezzetlerle karşılıyor.

Türk Sanat Müziği yıldızları sahnede!

TRT Müzik – Zorlu PSM işbirliği ile ağırlıklı olarak TRT İstanbul Radyosu ses sanatçılarının ağırlanacağı “Hoş Sada” Ocak ayından itibaren Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde! İlk konser 6 Ocak Pazar günü saat 21.00’de Ayşen Birgör ile Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

Büyük Ev Ablukada akustik konser

Kurulduğu günden bu yana kendine özgü tarzı, müziği ve şarkı sözleriyle büyük ilgi görerek bir fenomene dönüşen Büyük Ev Ablukada, Lokalize serisi kapsamında bugün 18.30’da Zorlu PSM Studio’da akustik performans sergileyecek.

Capella Gabetta İş Sanat’ta

Avi Vital ve Andres Gabetta’nın usta yorumundan Vivaldi, Bach, Tsintsadze ve Bartok gibi erken dönem klasiklerinin seslendirileceği Capella Gabetta konseri 9 Ocak Çarşamba 21.30’da İş Sanat’ta!

Demonation Festivali başlıyor!

Bant Mag. tarafından dokuzuncusu düzenlenen Kendine Has Demonation Festivali’ bu yıl yerli bağımsız müzik sahnesinin heyecan verici ve keşif vadeden isimleriyle  4-5-6 Ocak tarihleri arasında 3 gün boyunca Kadıköy Sineması, Arkaoda, Bina ve Babylon’un konuğu oluyor.Fındıkkıran özel gösterimi

Tchaikovsky’nin Fındıkkıran Balesi, pazartesi saat:19.00’da Zorlu PSM Studio özel ekranından seyirciyle buluşacak. 

Şehrin gürültücü hayaletleri

Poltergest farklı disiplinlerden sanatçıların işlerini şehir ve beden arasındaki ilişki üzerinden bir araya getiriyor. Sergide C.M. Kösemen, Cins, Erdal İnci, Erman Akçay, Esk Reyn, Kadir Kayserilioğlu, Lilla Eflatun, M. Kıvanç Gökmen gibi birçok sanatçı işleriyle yer alıyor. Almancada gürültücü hayalet anlamına gelen ‘Poltergeist’ 9 Şubat tarihine kadar Orjin Sanat’ta görülebilir.

Tiyatro sahnesinde Kader Can

İlk oyunu “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” ile geniş bir seyirci kitlesine ulaşan Bam İstanbul’dan ikinci oyun. Deniz Karaoğlu’nun performansıyla sahnelenecek olan ‘Kader Can’ 5 Ocak’ta Kadıköy Theartron’da...