Bu hafta ne yapsak?

UYGAR TAYLAN

uygartaylan@gmail.com

Yeni şarkılarıyla Deniz Seki

Deniz Seki yeni albümdeki birbirinden güzel şarkılarıyla 1 Ocak Salı günü People İstanbul’da sahne alacak.

İrem Derici’den fantastik sahne

İrem Derici, 2019’a Türkiye’nin en fantastik yeni yıl etkinliği ‘Limitsiz Parti’yle Hilton Convention Center’da sahne alarak merhaba diyor!

Gökçe Türk ile Louie’de eğlenin

‘Beyefendi’ şarkısıyla beğenileri toplayan Gökçe Türk, hit şarkılarıyla 31 Aralık gecesi Akasya - Louie

Restaurant’ta olacak...

Çocuklara özel opera: Papagenolar

W.A. Mozart’ın en sevilen eserlerinden biri olan Sihirli Flüt Operası’ndan ilham alınarak çocuklar için kurgulanan Papagenolar, Caner Akın’ın rejisörlüğünde 6 Ocak Pazar günü saat 12.00’de KKM Gazanfer Özcan

Sahnesi’nde...

Hande Subaşı’ndan yeni yıla şarkılar

31 Aralık gecesi yeni yıla Hande Subaşı’nın eşsiz performansı ve sizin için özenle hazırlanmış

yılbaşı mönüsüyle Martinez Restaurant’ta girin.

Cihannüma, cihana açık bir nümayiş

Farklı disiplinlerde üreten farklı jenerasyondan sanatçılar bir binanın, bir sokağın ve nihayet bir semtin sağladığı buluşmayı son dönem üretimlerini bir arada göstererek kutluyor. “Cihangir’de cümle cihana açık küçük bir nümayiş” olarak tanımlanabilecek bu sergi 7 Ocak tarihine kadar Cihangir – İstanbuldogz isimli mekanda görülebilecek.

MUST’taki yerinizi şimdiden ayırtın

Bahçesi, şık lounge barı, fine dining ve özel mahzenli bölümüyle erken saatlerden itibaren yeni yıla “merhaba” demek için konuklarını ağırlayacak MUST’ta, eğlence Dj Servet Aldoğan ve Doğukan Erel ile başlayacak. Gecenin asıl sürprizi ise moda dünyasının yetenekli ismi Bünyamin Aydın ve ünlü Dj Brittany Sky.

Çok da Fifi güldürecek

“Hayatla dalga geçemezsek vallahi çatlarız” diyen, kimi oyuncu, kimi yazar, kimi stand-up’çı 6 kadın komedyenden oluşan ‘Çok da Fifi’ bu perşembe 21.30’da BKM Sahnesi’nde olacak.

Edis’ten muhteşem konser

Edis, yeni yılın coşkusunu sahne üstü ayakta konserle 30 Aralık’ta Zorlu PSM’de yüzlerce müzik severle bir araya gelerek kutlayacak.

Erdal Özyağcılar tiyatro sahnesinde

Erdal Özyağcılar’ın, absürt tiyatronun babası Eugène Ionesco’nun “Kral Ölüyor” oyunundan uyarladığı “Kral”, sonsuz olmak isteyen kralın, ölüm karşısındaki direnişini sahneye taşıyor. “Kral”, bugün saat 20.30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde.

Yıldız Tilbe’yle yılbaşı özel

Sevilen şarkılarıyla Yıldız Tilbe yılbaşına özel Jolly Joker Bursa sahnesinde olacak.