Bu hafta ne yapsak?

UYGAR TAYLAN

uygartaylan@gmail.com

Tiyatro Festivali başlıyor! 

22. İstanbul Tiyatro Festivali, bugün “Komik Tiyatro” oyunuyla Uniq İstanbul’da perdelerini açıyor.

Yeni albümüyle Gaye Su Akyol

Yeni albümü “İstikrarlı Hayal Hakikattir” ile Gaye Su Akyol, 23 Kasım’da saat 22.30’da Babylon sahnesinde.

Altın Gün konserini kaçırmayın!

Ezbere bildiğimiz 70’ler Türkülerini saykedelik rock formuna sokup Avrupa sahnelerini sallayan Altın Gün, bugün saat 22.00’de SalonİKSV’de konser verecek, kaçırmayın!

İstanbul’un kalbinde offroad şöleni

Bu sene ilk kez düzenlenecek Turkcell Platinum Offroad Challenge, 24 takım halinde yarışacak 48 offroad tutkununu İstanbul’un tam ortasında buluşturuyor. 18 Kasım Pazar günü, 200 dönümlük arazinin üzerine kurulu Maslak’taki Turkcell Platinum Offroad Park’ta gerçekleştirilecek turnuva, 3 etap ve 9 istasyondan oluşacak.

Büyüleyici sesiyle Lera Lynn

Amerikan folk sahnesinin yükselen yıldızı Lera Lynn, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 22 Kasım saat:20.30’da Zorlu PSM’de!

KİTAP

Mobbing ‘Kulis’i

Eski bankacı olan ve gizemli yazar olarak tanınan Yasmin Bilge, kitabı ‘Kulis’ ile iş yaşamında herkesin başına gelebilecek mobbing konusunu ele alıyor.

SERGİ

‘HAVÂDİS; 100 YIL ÖNCE’

İBB, Atatürk Kitaplığı’nda bulunan gazete, dergi, fotoğraf, kitap, belge ve koleksiyonlardan oluşan ‘Havadis; 100 Yıl Önce’ sergisi 14 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde açık olacak.

MEKAN

Vadistanbul’da bir Fransız

Michelle Brasserie, şık bir yemek molası için şehrin en popüler buluşma noktalarından. Şık tasarımıyla tam bir Fransız havası estiren Michelle; dünya mutfağından seçkin lezzetleri bir arada sunuyor.