Bu hafta ne yapsak?

MEHMET EMİN DEMİREZEN

emin.demirezen@aksam.com.tr

BUGÜN

Teoman ile… 

Teoman, Vadistanbul Açıkhava Konserleri kapsamında bugün saat 22.00’de sahne alacak.

Hard rock!

Türk heavy metal grubu Pentagram, bugün saat 22.30’da Dorock XL Beşiktaş’ta. 

Yıldız gecesi

Yıldız Tilbe, bugün akşam saat 21.15’te Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Yeni albüm heyecanı

Sevilen sanatçı Gökhan Tepe, bugün saat 22.00’de Jolly Joker Bursa sahnesinde…

Candan Erçetin Bursa’da!

Candan Erçetin, sevilen şarkıları ile bugün saat 21.15’te Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu’nda. 

BİR ‘DEMET’ EĞLENCE

Türkiye’nin en popüler isimlerinden başarılı şarkıcı Demet Akalın, yarın saat 23.00’te Pasha Club Bodrum sahnesinde… 

Farklı performanslarıyla…

Sevilen şarkılarıyla Ahmet Aslan ve Erdal Erzincan, 1 Ekim saat 21.00’de Antalya Konyaaltı Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. 

Sıla ile 10 yıl…

Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkılarla sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşatacak. Konser, 2 Ekim saat 21.15’te İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda. 

Uğur’lu bir gece

Oğuzhan Uğur, 3 Ekim saat 21.00’de IF Performance Hall Ataşehir sahnesinde!

Melek Mosso tadında

Son günlerin en çok dinlenilen ve beğenilen isimlerinden biri olan Melek Mosso, 5 Ekim saat 21.30’da Hayal Kahvesi Diyarbakır sahnesinde...

HALUK LEVENT BURSA’DA

Sevilen rock sanatçısı Haluk Levent, Çeyrek Asır Açıkhava Konserleri projesi kapsamında yarın saat 21.00’de Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Farklı sesiyle…

Halil Sezai, 4 Ekim saat 21.00’de Matrax Performance Hall Afyon sahnesinde...

İKİSİ BİR ARADA

Türkiye’nin son yıllarda en çok dinlenilen isimlerinden Merve Özbey ve Koray Avcı, yarın saat 19.00’da Sheraton Grand Samsun Hotel’de. 

SERGİ

Başka Yerde Başka Biçimde

Mekân, uzayın sınırlanmış parçasıdır. Mekân kendi sınırlarındayken aynı zamanda başka bir mekânın sınırlarındadır. Sınırlar, hem mekânları birbirinden ayırır hem de sınırları birbirine bağlar. Sınırların ayrıştığı ve sınırların birleştiği yerdir sanat... Seçilen mekân ve malzeme her ne olursa olsun sanat eserinin görselliği kendi bağlamına göre biçim ve anlam kazanır. Farklı biçimleri ve farklı anlamları bünyesinde barındıran 16 sanatçının eserlerinden oluşan “Başka Yerde, Başka Biçimde” adlı sergi, Claude Gintz’in aynı isimli kitabından esinlenilerek oluşturulmuştur. Sergiyi katılan 16 sanatçı, kendi yaşamlarını gündelik gerçekliğe dönüştürerek sanat ile yaşam arasında bir bağ kurmuşlardır. Sergi, 2 Ekim’e kadar Antik Cisterna Hotel Sergi Salonu’nda. 

Yeşilin ve doğanın kalbi: Digma

Yeşilin ve doğanın kalbi Polonezköy’de yer alan Digma, huzurun adresi olarak konumlanırken, açıldığı günden beri damak tadına özen gösterenlerden tam not alan lezzetlerin yer aldığı mönüsüyle göz kamaştırıyor. Sadece yeme içme alanında değil aynı zamanda düğün, davet organizasyonları ve şirket grup yemekleri için de ayrıcalıklı hizmet veren Digma; geniş, ferah eğlence alanlarıyla çocuklu aileleri, doyasıya eğlenmek isteyen herkesi, kendine özgü konseptiyle lezzet ve keyif dolu anlarla buluşturuyor. Digma, klasikleşmiş lezzetlere kazandırdığı yeni yorumlar ve çarpıcı doğası ile 7’den 70’e ağırladığı tüm misafirlerine tadına doyum olmayan anlar ve deneyimler yaşatıyor!

KİTAP

Antika Titanik

Parmağını tetikten çek. Namluyu ağzından çıkar. Azrail’in işini, Azrail’e bırak. Derin bir nefes al. Gözlerime bak. Kulaklarını dört aç. Ve beni iyi dinle: Titanik’tesin. Yıl, 2019… Dünyanın en lüks felaketinde başroldesin. Şimdi… 1- Senin katilini enseleyeceğiz. 2- Seni dirilteni bulacağız. 3- Sen kimsin ahbap, onu anlayacağız… (April Yayıncılık)