Bu hafta ne yapsak?

MEHMET EMİN DEMİREZEN

emin.demirezen@aksam.com.tr

BUGÜN 

KONSERLER

İkisi bir arada

2017’nin Starları Bengü ve Edis Yılbaşı Konseri kapsamında bugün saat 20.00’de Zorlu PSM’de sahne alacak.

Tan Beyoğlu’nda

Türk pop müziğinin sevilen seslerinden Tan Taşçı, bugün saat 22.00’de  Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde sizlerle olacak.

Genç yetenek

Son yıllardan en çok dinlenilen genç şarkıcılardan olan Evrencan Gündüz, bugün saat 20.00’de IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde!  

Caz ve blues…

Caz ve blues sanatçısı Can Gox, bugün saat 22.00’de Dorock XL’ta sahne alacak.

Farklı tarzıyla

Türk psikedelik müziğinin kendine has ekiplerinden Baba Zula, bugün saat 22.30’da  KadıköySahne’de...

YARIN 

KONSER - TİYATRO

YILBAŞI EĞLENCESİ

İlyas Yalçıntaş ve 25Band bugün saat 21.00’de Sanat Performance sahnesinde sizlerle...

ÖZGE FIŞKIN İLE

Müzik dünyasının önemli seslerinden Özge Fışkın, bugün saat 22.00’de Moda Kayıkhane’de olacak. Kaçırmayın…

İKİSİ BİR ARADA

2018’i Türk pop müziğinin sevilen çifti Eda-Metin Özülkü eşliğinde Elite World Europe Hotel’de karşılayın! Konser bugün saat 20.00’de.

PAZARTESİ

Tiyatro

Baldan Karanlık

Karanlık eski karanlık mı, yeni mi yoksa bu karanlık? Karanlıktan gelen oradan buraya, buradan oraya mı sever hep? Sevmek buradan oraya, oradan buraya mıdır hep? Baldan Karanlık oyunu bugün saat  20.30’da Toy İstanbul’da!

Tiyatro

Yuva I Home  

“Kasetçalarımın pencereden uçup bir kelebeğin üzerine düşüşünü izledim. Her şey paramparça, her şey kırılmış.” Yuva I Home oyunu  bugün 20.30’da Toy İstanbul’da sahnelenecek.

SALI

Dans

Aralıksız dans

3 saat boyunca aralıksız dans etmeye hazır mısınız? practicaLove Arjantin Tango Pratik Saatleri bugün saat 21.00’de Tango Love İstanbul’da.  

Konser

Muhteşem 3’lü

Önder Focan, Kaan Bıyıkoğlu ve Ekin Cengizkan’ın yer aldığı Organic Expeditions Trio, bugün saat 21.30’da Nardis Jazz Club’ta. 

ÇARŞAMBA

Konser

İsveç esintisi

İsveçli kontrbascı Kristian Lind İskandinav cazı ile Türk müziği deneyleyecek. Konser, bugün saat 21.30’da Nardis Jazz Club’ta.

Tiyatro

Pencere

Tom ve Kyra... Farklı dünya görüşleri olan bir kadın ve bir adam... İlişkilerinin bitmesinden 3 yıl sonra Tom’un Kyra’yı ziyaret etmeye karar verdiği o soğuk gecede, tüm yargılarından kurtulup yeni bir hayat kurabilecekler mi? Pencere, bugün 20.30’da Oyun Atölyesi’nde!

PERŞEMBE

Konser

Yeni albüm yeni heyecan

What Da Funk Albüm Lansman Konseri, bugün saat 22.00’de Moda Kayıkhane Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Konser

İş Sanat’ta yeni yıl

Bugün 20.30’da İş Sanat’ta John Rigby’nin batonu altındaki Johann Strauss Orkestrası 2018 yılına özel hazırladığı bir programla sahne alacak.

CUMA

Konser

Mirkelam Dorock XL’ta

Pop müziğin sevilen sesi Mirkelam, muhteşem sahnesi ile bugün saat 22.00’de Dorock XL sahnesinde sevilen şarkılarını seslendirecek.

Konser

Barış Manço gecesi

Türkiye müzik tarihinin modern ozanı Barış Manço’ bugün saat 21.30’da Babylon’da anılacak. 

KİTAP

57 Yıl

Bu eserde; Atatürk’ün doğum tarihi, kökeni, ailesi, milliyetçilik anlayışı, icraatları, dinle tarihle ve müzikle olan ilişkisi, ölümü, cenazesi ve vasiyeti gibi günümüzde tartışılmaya açılmak istenen önemli konulara cevaplar getirilmiştir. (Gece Kitaplığı)

Doğu Batı Sokağı

Philippe Sands, Hitler’in Üçüncü Reich dönemindeki akıl almaz mezaliminin sonucunda ortaya çıkan ve dünyayı değiştiren hukuki kavramların gelişim sürecini, geçmişte kalan sırların açığa çıktığı şahsi bir dedektiflik sunuyor… (Alfa Yayıncılık)

Mekân

Eğlence Hypnos Hall’da   

İstanbul’da eğlencenin yeni mabedi Hypnos Hall, üç günlük kesintisiz yılbaşı programıyla yeni yıla “merhaba” diyor. Yarı gece Marc DePulse, Murat Uncuoğlu, Ahmet Şendil, Alican, Ali Efe Dinç ve Volkan gündüz setin başına geçerek yeni yılı ateşliyor. Unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak istiyorsanız eğlencenin buluşma noktası Hypnos’daki yerinizi alın. Ayazağa’da ormanlık alan içinde açılan Hypnos, muhteşem ses ve ışık sistemiyle Cuma ve Cumartesi geceleri açık. Yaklaşık 3 bin kişilik mekân her hafta house, techno, dub, disco ve groove tarzlarında dünyanın en iyi Dj’lerine ev sahipliği yapıyor. 

Kapadokya’da kış tatili   

Kapadokya bölgesinin ve Türkiye’nin en özel otellerinden ‘Museum Hotel’, konumu, sıcak ve rahat ambiyansı, benzersiz şekilde dekore edilen odaları, Roma döneminden esinlenerek tasarlanan sıcak yüzme havuzu ile misafirlerine kış mevsiminin tadını doyasıya yaşatıyor. Kar yağarken bile ısıtmalı özel sistemi sayesinde sıcak kalabilen bir havuzda, Kapadokya manzarasına karşı keyif yapmayı kim istemez? İster gün doğumunda göğe yükselen balonları izlerken isterseniz soğuk bir kış gününde muhteşem manzaraya karşı kendinizi şımartırken… 

SERGİ

Geleceğin Kıyısında

Galeri Eksen yeni yıla girerken umut ve heyecan dolu bir sergiye ev sahipliği yapıyor. 6 Ocak’a kadar devam edecek olan “Geleceğin Kıyısında” isimli sergide, Galeri Eksen organizasyonu YTÜ Sanat Yönetimi öğrencilerine bırakarak geleceğin küratör ve sanat yönetmeni adaylarına desteğini gösteriyor. Birbirlerinden mevsimler kadar farklı dört sanatçının eserlerinin yer aldığı sergide umut, ışık, yenilik temaları hâkim olacak. Kışın sert, çetin ve keskin soğuğunda Burak Boyraz’ın, sonbaharın hüzünlü son demlerinde günebakanlarıyla Emel Örs’ün, yazın güzel olanı daha güzel kılan dinamiğinde ve coşkusunda Nebahat Karyağdı’nın, ilkbaharın zarafeti ve yeniden doğuşunda ise Necmiye Ergen’in resimleri sergide ziyaret edilebilir.

Kış Temalı Karma Resim Sergisi 5

Venüs Sanat Galerisi tarafından geleneksel hale gelen Kış Temalı Resim Sergisinin 5.ncisi  “Kış Temalı Karma Resim Sergisi 5 ” sanatseverler ile buluşmaya devam ediyor. 3 Ocak’a kadar kadar sanatseverlerın zıyaretıne açık olacak sergide farklı disiplinlerden 22 farklı sanatçının eseri yer alıyor. Yer alan sanatçılar; Ayşe Yavuzdoğan, Berrin Duma, Birgül Tekçe, Ece İnciler Üçkardeşler, Dilek Oğuz, Hamdi Hidayetoğlu, İlknur Şirin Kalaycıoğlu, Mücella Balyemez, Natali Aydar, Nermin Özdemir, Neşe Alparslan, Nimet Topkaç, Perihan Yılmaz, Saliha Gümüş, Sevgi Tezcanlı, Sevinç İlericiler, Süha Özkoral, Şenim Erkan, Tanya Müsevitoğlu, Ümit Özcan, Yenel Özden, Z.Deniz Özmen ve Z.Nesligül Eryıldırım.