Bu hafta ne yapsak?

MEHMET EMİN DEMİREZEN

BUGÜN

KONSERLER

3’ü bir arada 

Farklı seslerin, farklı dünyalardan sesleneceği üç konser sizleri bekliyor! Bugün 19.00’da Nilipek, Glasxs ve Özgün Semerci, Peyote Cennet Bahçesi’ne konuk oluyor. 

Sokak Eğlencesi Setup’da... 

Setup X StreetJungle’ın Boğaz manzaralı sokağında gerçekleşecek parti serisine Karaköy Junk ürünleri, GoJu ise nefis sokak lezzetleriyle renk katacak. Bugün gerçekleşecek etkinlik 19:00’da başlayıp, geç saatlere kadar devam edecek.

Ritmin ateşi

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor, ZUBİZU Hour etkinliğinde bugün saat 16.00’da Il Riccio Beach House Bodrum’da sahne alacak. 

maNga Dorock XL’de

Ferman Akgül’ün solistliğini yaptığı maNga, bugün Dorock XL sahnesinde. Kaçırmayın…  

Güçlü sesiyle Fatma Turgut

Model grubunun eski solisti Fatma Turgut, bugün 22.00’de  Sanat Performance sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

YARIN

KONSER - TİYATRO

DEMET COŞTURACAK

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Demet Akalın, bugün 22.00’de Bodrum Posh Club sahnesinde.

ELEKTRONİK GECE

Viken Arman, en güzel melodileriyle bugün 23.59’da Single Fin Yellow’da!

PAZARTESİ

Konser

Gümbet’de Doğulu rüzgârı

Türkiye’nin en önemli DJ’lerinden olan Ozan Doğulu, bugün 22.00’de Posh Gümbet Bodrum’da. 

Tiyatro

“Türkiye’dir Burası”

Rafadan Tayfa "Türkiye'dir Burası "Çocuk Müzikali, bugün 21.00’de Marmaris Amfi Tiyatro sahnesinde. 

SALI 

Konser

“İyi Ki” Ezgi…

Ezgi Aktan, kendi şarkılarından oluşan ilk albümü “İyi Ki” ile bugün 23.00’te Nena Sahne Fethiye'de...

Konser

Koray Avcı İzmir’de

Koray Avcı, yeni albüm şarkıları ve yorumladığı unutulmaz eserlerle bugün 21.00’de İzmir Kültürpark Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda.

ÇARŞAMBA

Konser

Kalben rüzgârı

Özgün sesi, gitarı ve içten şarkı sözleriyle popülaritesini artıran Kalben, bugün 23.00’te Jolly Joker Alaçatı'da!

Sinema

Ödüllerin filmi

Akmerkez Üçgen Teras, bugün saat 21.00’de ‘Yaşamın Kıyısında’ filmine ev sahipliği yapıyor. 

PERŞEMBE

Konser

Muhteşem ikili

Erdem Kınay ve Merve Özbey, bugün 22.00’de Bodrum Posh Club sahnesinde. Konser

Farklı bir Halil Sezai 

Halil Sezai, "Ervah-ı Ezel" albümü ve hit parçalarıyla bugün 21.00’de IF Performance Hall'da.

CUMA

Konser

Balkan Müziği’nin Star’ı

Solfej Organizasyon ve Kerki Prodüksiyon tarafından gerçekleştirilecek olan İstanbul Harbiye Açıkhava Konserleri'nde bugün 21.15’de Goran Bregovic yer alacak. 

Konser

Eğlence Kuşadası’ndaTürk pop müziğinin önemli ismi Murat Dalkılıç, bugün 22.30’da Kuşadası Jade Beach Club'da.

KİTAP

Ah Minel Hayat

1933, Bursa'da kadınlar bir kumaş üretir. Hiç ulaşamayacakları bir kumaştır o: Krep Keriman. 17 yaşındaki Seniha ve genç kadın işçilerin hikâyesi, Gazi Paşa’nın Bursa ziyaretiyle bütünleşir. 1944, Ankara. Almanya’daki Nazi iktidarı nedeniyle Ankara’ya davet edilen profesörlerden Mösyö Albert, doğduğu toprakları özlemle anarken Türkiye’yi ikinci memleketi kabul eder... (Mylos Kitap)

Gel Beraber Resim Yapalım

Gel Beraber Resim Yapalım’da sanatın ne olabileceği, nasıl yapılabileceği, yıllar içinde insanlık için ne gibi anlamlar ifade ettiği anlatılıyor. Kendine özgü tarzıyla dünya çapında tanınan İskoç illüstratör Marion Deuchars’ın hazırladığı kitapta sanatçılar hakkında bilgilere yer veriliyor. Kitap, aktivite ve yaratıcı fikirlerle dolu… (Hep Kitap)

Mekân

Sıcak yaz günlerinde Kilimanjaro 

Pozitif’in mekânı Kilimanjaro, kökleri olan, zamana dayanıklı müzikleriyle merkezine yerleştirilen ikonik barının çevresinde sıcak bir buluşma ortamı sağlıyor. Malzemeyi odağında tutan mutfağında hazırlanan rahat, sade ve akılda kalan yiyecekleri ile her mevsim değişen mönüsü, mekâna özel tasarlanan kokteylleriyle bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiriyor. Kilimanjaro, haftanın her günü saat 11.30-02.00 arasında servis veriyor, Kilimanjaro’nun mutfağındaysa Executive Şef Mustafa Otar görev alıyor. Yazın sıcağında gidip eğlenceli bir vakit geçireceğiniz yer. Hem gözünüz hem de karnınız doyacak

Boğaz’ın tatlı esintisi Les Ottomans’da

1790’lı yıllarda Muhsinzade ismiyle bilinen saygıdeğer bir hattatın yalısı olan Hotel Les Ottomans bugün İstanbul Boğazı’nın en seçkin yerinde, şehrin klasikleşen mekânlarından biri haline geldi. Feng Shui konseptine sahip 10 odalı bu butik otel yıllardır popülerliğini koruyan Park Şamdan restoran ve yenilenen SPA’sıyla misafirlerine huzur dolu bir konaklama vadediyor. İstanbul’un kalabalığından yorulduysanız ve Boğaz’ın da tadını çıkartmak istiyorsanız mutlaka uğrayın!

SERGİ

İstanbul’da Seyrüsefer

Araştırmacılığı, kitapları ve sahip olduğu dev Adalar-İstanbul arşivi kadar, usta işi çizimleriyle de tanınan Akillas Millas’ın 35 yıldır kitapları için yaptığı çizimler arasında Marmara ve İstanbul deniz araçları önemli yer tutuyor. Adalar Müzesi tarafından kitaba dönüştürülen bu çizimler, “Pazar Kayıklarından Şehir Hatları’na İstanbul’da Seyrüsefer” sergisinde sergileniyor. Sergi, 30 Eylül’e kadar Aya Nikola Hangar orta bahçesinde ziyaretçilerini bekliyor.

15 sanatçıdan “Neşeli Günler”

“Neşeli Günler” sergisi birbirinden farklı resim anlayışları olan 15 sanatçının eğlence sahnelerinden deniz kıyılarına, konken partisinden dönerciye, hayvanlar âlemine ya da non-figüratif resimlerinden sanat tarihinin başyapıtlarını yorumladıkları çalışmalarına uzanıyor. Çeşitliliğiyle dikkat çeken bu resimlerin ortak noktasıysa renkçilikleri… “Neşeli Günler” 31 Ağustos’a kadar Teşvikiye Sanat Galerisi’nde görülebilir.