Bu hafta ne yapsak?

EMİNE BIYIK

emine.biyik@aksam.com.tr

Bu geceyi kaçırmayın!

Demet Akalın'ın sahne performansını sevenler ve 2017'ye Demet Akalın ile girmek isteyenler bu geceyi kaçırmasın! Dur durak bilmeyen Akalın, yoğun konser maratonu içinde müzikseverler için unutamayacakları çarpıcı bir sahne hazırladı.

Sahnemde eğlence garanti

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Soner Arıca, bu akşam Anadolu Yakası’nda müzikseverlerle buluşacak. “Sahnemde eğlence garanti!” diyen sanatçı, özel repertuarıyla Kalamış Paysage’da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bakü’yü sallayacak

Ünlü şarkıcı Hadise, yılbaşı gecesi Azerbaycan›ı sallamaya geliyor. Bakü Olimpiyat Stadyumu›nda sahne alacak olan Hadise, yılbaşı gecesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Muhteşem yorumuyla Fettah Can

Hurry Inn Otel, 2017 yılbaşı gecesinde muhteşem yorumu ve sahne performansıyla Fettah Can'ı sizlerle buluşturuyor. 

Suat Ateşdağlı ile yılbaşı eğlencesi

Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, yılbaşında iki farklı şehirde birden sahne alacak. Tekirdağ La Boom ve İstanbul Qubbe’de sahne alacak olan Ateşdağlı,  müzikseverlere; müziğe, şova ve eğlenceye doyacakları unutulmaz bir yılbaşı gecesi 

yaşatacak.

Bu sahneye hayran olacaksınız

Muhteşem koreografileri, sahne şovları ve danslarıyla kendisine hayran bırakan Hande Yener, yılbaşı gecesi The Green Park Pendik Hotel&Convention Center’da olacak. 

Hülya Avşar ve Cenk Eren

Yılbaşı gecesi saat 22.30’da Cenk Eren, 23.45’te Hülya Avşar Hotel Pullman İstanbul Airport and Convention Center’da sahne alacaklar. 

Hayranlarıyla söyleyecek

Sevilen sanatçı Ceylan Ertem, bu akşam 22.00’de Jolly Joker Ankara sahnesinde hayranlarıyla şarkıların hep bir ağızdan söyleyecek.

Şarkılarıyla gönülleri fethedecek

Güçlü sesi, sahne performansı ve şarkılarıyla gönülleri fetheden Ebru Gündeş, yılbaşı gecesi Günay Restaurant'ta sahne alacak. Sevilen sanatçı, Şişli'de yer alan Günay Restaurant'da sevenlerine unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Konserde kimse yerinde oturmayacak

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'de gerçekleşecek olan yılbaşı partisinde ‘Konserde kimse yerinde oturmayacak’ diyen Berkay, sevilen şarkılarını seslendirecek. Berkay, dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan repertuvarıyla yine bir müzik ziyafeti çekecek.

MEKÂN

Yeni yılı Boğaz manzarasıyla karşılayın

Yeni yılı Boğaz manzarasıyla karşılamak isteyenler Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar’ı tercih ediyor. Eğlence dolu bir başlangıcın yapılacağı yeni yıl gecesinde Dedeman İstanbul Roof Resturant & Bar’da, 2017 yılına unutulmaz bir başlangıç yapılacak.

Bambaşka bir yılbaşı

Yılbaşı gecesi The House Cafe Ortaköy, bambaşka bir yılbaşı eğlencesine ev sahipliği yapacak. Geceye 

özel mönüsü, DJ performansı ve benzersiz bir Boğaz manzarası eşliğinde eğlencenin tadını çıkarmak için doğru adres, Ortaköy The House Cafe olacak.  

Müzikli ziyafet sofrası

Dalyan Club yeni yılı, içinde bulunan iki farklı mekânda iki farklı müzik grubuyla karşılıyor. Dalyan Club balo salonunda İhsan Kayral ve Taner Ayaz, DC Brasserie'de ise Göksel&Elvan Orkestrası geçmişten günümüze popüler Türkçe şarkılarla yılbaşı gecesi müzik ziyafeti yaşatacak. 

Unutulmaz bir gece vaat ediyor

Shangri-La Bosphorus, İstanbul, yeni yıla sevdiklerinizle birlikte keyifli bir başlangıç yapmanız için eğlenceli, sürprizlerle dolu seçenekler sunuyor ve 2017’yi yepyeni deneyimlerle karşılamak isteyenlere unutulmaz bir gece vaat ediyor!