Bu hafta ne yapsak?

EMİNE BIYIK

emine.biyik@aksam.com.tr

BUGÜN

Konserler

Yeni yıla Sertab Erener ile girin

Akasya, yeni yılı Türk popunun efsanelerinden Sertab Erener ile karşılıyor. Sevilen sanatçı bu akşam 20.00’de Akasya Meydan’da vereceği konserle sevenlerine müzik ziyafeti yaşatacak.

Demet’ten çarpıcı bir sahne

Demet Akalın'ın sahne performansını sevenler ve arka arkaya hit şarkı dinlemek isteyenler bu geceyi kaçırmasın! Dur durak bilmeyen şarkıcı, yoğun konser maratonu içinde müzikseverler için unutamayacakları çarpıcı bir sahne hazırlıyor.

Gökhan Tepe Bursa’da

Pop müziğin buğulu sesi Gökhan Tepe, bu akşam 22.00’de Jolly Joker Bursa sahnesinde...

Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri

Her yıl binlerce ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel ‘Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri’, bu yıl müzik kariyerlerinde 45 yılı geride bırakan MFÖ’yü ağırlayacak.  MFÖ’nün unutulmaz şarkılarının olacağı konserde en sevilen şarkılar Kanyon misafirleriyle birlikte seslendirilecek. 

Sevenleriyle buluşuyor

Pop müziğin en iyi çıkış yapan sanatçılarından Murat Dalkılıç, bu akşam 22.00’de Jolly Joker Antalya'da sevenleriyle buluşuyor.

YARIN

Konser-Tiyatro

Quartet Mapa müzikseverler için söyleyecek 

Devlet Opera ve Balesi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası üyelerinin bir araya gelmesiyle oluşan Quartet Mapa, bu akşam 20.00’de Bisahne Beyoğlu’nda müzikseverlerle buluşuyor.

Seyircide unutulmaz bir tat bırakacak

Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen ‘Ahududu’ Tiyatrokare’nin yeni yorumuyla, Nedim Saban imzasıyla sahnede! Bugün saat 16.00’da sahnelenecek oyun, seyircide unutulmaz bir tat bırakacak. 

Mutlaka izleyin!

Ali Poyrazoğlu’nun tek kişilik oyunu Asi Kuş, bu akşam 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi'nde sizlerle...

PAZARTESİ

Tiyatro-Şov 

Birbirine sığınan bir kadın ve bir adam...

Kaçmaya çalıştıkça karanlık geçmişlerine gömülen bir kadın ve bir adam... Köksüzlük, aidiyetsizlik ve güvensizliğin tam ortasında birbirine sığınan May ve Eddie bir kararın eşiğinde: Birlikte olmak mı, ayrı olmak mı? Muharrem Özcan'ın yönettiği ‘Aşk Delisi’ tiyatro oyunu, bu akşam 20.30’da Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

Acele edin!

‘O Ses Türkiye’ yılbaşı özel çekiminde bugün 12.00’de stüdyoda seyircisiyle buluşuyor. Birbirinden değerli jürisi de Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünde muhteşem bir programı ve sürprizleri yerinde izlemek için acele edin.

SALI

Tiyatro

Bir kadın bir kız ve bir cinayet…

Demir, bu akşam 20.30’da Yunus Emre Kültür Merkezi Ataköy’de... Dünyanın en önemli sahnelerinde seyirciyle buluşan ‘Demir’ oyunu ilk defa gerçek bir anne-kız olan Güzin Özyağcılar ve Zeynep Özyağcılar›ı izleyeceksiniz.

ÇARŞAMBA

Konser

Enbe Orkestrası bu kez Betül Demir’le sahnede

Enbe Orkestrası ve Betül Demir, bu akşam 20.30’da Akasya Kültür Sanat Üsküdar’da müzikseverlerle buluşuyor.

34 Oto Sanayi’den şarkılar BaBa ZuLa, son albümü ‘34 Oto Sanayi’den seslendireceği şarkılarla bu akşam 20.30’da IF Performance Hall sahnesi Ankara’da…

PERŞEMBE

Konser-Stand-up

Hayranları için söyleyecek

Sevilen sanatçı Ceylan Ertem, bu akşam 22.00’de Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sevenleriyle buluşuyor.

Çok da Fifi

Kimi oyuncu kimi yazar kimi İngilterelerde stand-up yapıp gelmiş 7 kadın komedyenden oluşan Açık Mikrofon ‘Çok da Fifi’ ekibi bu akşam 20.00’de BKM Mutfak Sahne’de!

CUMA

Konser

Kulaklarınızın pası silinecek

Tan Taşçı, bu akşam 22.00’de Jolly Joker Beyoğlu’nda!

Halil Sezai Oops! Live'da

Halil Sezai, sevilen şarkılarıyla bu akşam 21.00’de Oops! Live'da sahne alıyor.

KİTAP

Kumsalda Bir Gece

‘Napoli Dörtlemesi’yle tüm dünyada milyonlarca okura ulaşan Elena Ferrante bu kez bir çocuk kitabıyla okurların karşısında. Kumsalda Bir Gece, bugünün ve yarının Ferranteseverleri için bir masal. (Everest Yayınları)

Kopenhag’ın Kedileri

Kediler ve onların karşıdan karşıya geçerken yanlarında kendilerine yardım edecek birine gerek duymaları üzerine kurulu ve satır aralarında güçlü sözler söyleyen bu metin her yaştan okura hitap ediyor. (Hep Kitap)

Mekân

Kabataş’ın buluşma noktası: Setup 

Beyoğlu’nun popüler semtlerinden Setüstü’ne konuşlanan Setup, dünya mutfağından zengin lezzetleri ‘mahalle cafesi’ konseptiyle sunuyor. Konforlu ve şık mimarisiyle konuklarını ağırlayan Setup, Boğaz manzarası eşliğinde zengin kahvaltı mönüsünün yanı sıra armutlu ıspanak salatası, fırında mücver, mozzarella stick ve ızgara somon ve ev yapımı mantı gibi farklı lezzetlerin yer aldığı öğlen ve akşam yemekleriyle gün boyu konuklarını ağırlıyor. Ayrıca yeşil içecek ve fit yiyecek alternatifleriyle sporcuların ve sağlıklı beslenenlerin de uğrak noktası. Bilgi ve rezervasyon için: (212) 251 09 08

SERGİ

Umut Ek Sevgi Büyüsün

Otizm Güçlü Aile Derneği (OGAD), düzenlediği yardım sergisiyle otizm konusunda toplumsal bilinci artırmayı hedefliyor. Küratörlüğünü Işık Gençoğlu’nun üstlendiği ‘Umut Ek Sevgi Büyüsün’ sergisi Le Meridien Istanbul 

Etiler sponsorluğu ve Istanbul Concept katkılarıyla 20 Ocak 2017 Cuma gününe kadar devam edecek. 
Sergiden elde edilen gelir, otizmli çocukların ve ailelerinin yararlanacağı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nin 
kurulması amacıyla kullanılacak. Bu merkezde hem aileler çocuklarının gelişimi için uzmanlardan öneriler 
ve eğitimler alabilecek hem de otizmli çocuklar ve normal gelişim gösteren kardeşlerinin ve akranlarının kaynaştırma yöntemiyle bir arada çeşitli atölyelere katılarak gelişim sağlayacakları bir ortam yaratılacaktır.