Bu hafta ne yapsak?

BUGÜN / KONSER-ETKİNLİK

Yüksek Sadakat hayranlarıyla buluşuyor
Vurucu şarkı sözleri ve besteleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Türk Rock Müziği’nin sevilen gruplarından 
Yüksek Sadakat, bu akşam 21.30’da Kartal-Beyrut Performance sahnesinde... 
Geçmişten günümüze Levent Yüksel
Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Levent Yüksel, bu akşam 22.00’de Jolly Joker Ankara sahnesinde geçmişten 
günümüze en sevilen şarkılarını seslendirecek.
Gökhan Tepe’den Dem’li Şarkılar
Sevilen pop sanatçısı Gökhan Tepe, son single'ı ‘Gelsen de Anlatsam’la bu akşam 22.00’de Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde... Tepe, kendi şarkılarının yanı sıra 70'ler ve 80'lerin arabesk, pop ve sanat müziği hitlerinden oluşan ‘Dem'li Şarkılar’ projesiyle dinleyiciyle buluşuyor.
Vialand’den ‘bayram yaptıran kampanya’
Türkiye’nin ilk ve tek Tema Parkı Vialand’de sınırsız eğlenmek ve ülkemizde nadir görülen hayvan türlerinin bulunduğu Jungle İstanbul’u keşfetmek isteyenler, www.vialand.com web sitesi veya mobil sitesinden Kurban Bayramı günleri için biletini erkenden alanlar, sadece online alıma özel 69 TL’ye sınırsızca eğlenme şansı yakalıyor.

PAZAR / FİLM-Konser
İki gündelikçi kadının hikâyesi
En iyi film ödülü alan Toz Bezi, bu akşam 21.00’de UNIQ Açıkhava Sahnesi Sarıyer’de... Film, iki gündelikçi kadının, temizliğe gittikleri evlerdeki insanlarla kurdukları ilişkiyi anlatıyor.

Harbiye Açıkhava'da ‘Tarkan zamanı’
Megastar Tarkan, bu akşam 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşacak. Megastar, iki bölümden oluşacak konserlerinin ilk yarısı için geçtiğimiz aylarda müzikseverlerle buluşan ve yoğun ilgi gören Türk Sanat Müziği albümü Ahde Vefa'da yer alan şarkılardan, ikinci yarısı içinse sevilen pop şarkılarından oluşan bir repertuvar hazırladı.

PAZARTESİ
Konser
Dünya starı Ricky Martin Antalya’da

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, bu akşam 22.00’de Expo 2016 Antalya sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.
Bu konseri kaçırmayın!
Sevilen şarkıcı Ziynet Sali, Kaya Palazzo Belek-Antalya sahnesinde dinleyicisiyle buluşuyor. Eğlenmek ve müziğe doymak isteyenler bu konseri kaçırmasın!

SALI
Festival-Konser
2 günlük müzik ziyafeti

Köklerini belli bir coğrafyadan ve kültürden alarak yönünü evrensele vermeyi başarmış birbirinden önemli müzisyenleri, Fethiye, Kayaköy'de bir araya getirmeyi amaç edinen Roots Music Festival bu yıl 13-14 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. Gelenekselleşmesi planlanan bu 2 günlük müzik ziyafeti boyunca Tatavla Keyfi, Kırıka, Burhan Öçal & Trakya All Stars, Kuan, Hüsnü Şenlendirici ve Fuat Saka gibi kendilerine has tarzlarıyla dikkat çeken sanatçı ve gruplar sahne alacak. 

Yine yeni yeniden Sertab
Sertab Erener bu akşam 21.00’de yeniden Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşuyor.

ÇARŞAMBA
Konser
Birbirinden güzel şarkılarıyla Hande Yener

Sevilen pop sanatçısı Hande Yener, bu akşam 20.30’da Efes Royal Palace Resort & SPA'da birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.İrem Derici Antalya sahnesindeBaşarılı pop sanatçısı İrem Derici, bu akşam 22.30’da Aura Club Kemer 
sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

PERŞEMBE
Konser
Cazseverler için…

Yazdığı şarkılarda caz müziğiyle türler arasında bir diyalog kurmaya çalışan Şenay Lambaoğlu, bu akşam 19.00’da Eklisia Kilisesi sahnesinde sizlerle buluşacak.
Müziğe doyacaksınız
Nükhet Duru bu akşam 22.30’da Çeşme Hayal Kahvesi Sahnesi’nde sevenleriyle beraber olacak.

CUMA
Konser
Eğlenceli ve romantik hitler

Eğlenceli hitleri ve romantik klasikleriyle Türk Pop Müziği’nin en önemli isimlerinden Serdar Ortaç, bu akşam 22.30’da Aura Club Kemer-Antalya sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor.


KİTAP
Ben Bir Gürgen Dalıyım

Hasan Ali Toptaş ‘çocuk aklı’nın hikmet dolu bilincini bir gürgen dalına tercüme ediyor ve insanlığımıza onun gözüyle bakmamızı sağlıyor. Ben Bir Gürgen Dalıyım; yemyeşil umutların, hor görülen ufukların, kaybedilen zamanların, bitmeyen zulüm çarklarının ama asla sönmeyen bir inancın hikâyesi… (Everest Yayınları)

Kapkaranlık Ormanda
Nora on yıldır geçmişinden kaçıyordu. Hiç beklemediği bir anda gelen bir bekârlığa veda partisi daveti, onu geçmişiyle yüzleşmeye zorluyordu. Bu, Nora’nın geçmişini nihayet bir kenara bırakması için bir işaret miydi? Ama bir şeyler yanlış gidiyordu. Çok ama çok yanlış… Bazı sırların sonsuza dek saklanması mümkün müydü? (Yabancı Yayınları)

Mekân
Kaşıbeyaz’dan Kurban Bayramı ziyafeti

Yarım asırlık geçmişiyle bayram yemeklerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Kurban Bayramı’nı iştah açıcı ve alternatifi bol mönüleriyle karşılıyor. İstanbul’da Güneydoğu mutfağı dendiğinde akla ilk gelen restoranlardan Kaşıbeyaz, en sevilen et ve kebap çeşitlerini bayram sofraları için özel olarak hazırlıyor. Huzur, bolluk ve bereket dolu bayram yemekleri için Kaşıbeyaz, lezzet klasiği et ve kebap çeşitlerinin yanı sıra tereyağlı bayram pilavını da misafirleriyle buluşturuyor. Zeytinyağlılar, sıcak-soğuk başlangıçlar, fındık lahmacun ve içli köfte gibi lezzetlerle başlayan yemekler davetlilerin tercihi doğrultusunda şefin özenle hazırladığı kuzu tandır, sebzeli bahar kebabı, sadrazam kebabı, Antep dolması ve diğer enfes lezzet seçenekleriyle sunuluyor. Bilgi ve rezervasyon için: www.kasibeyaz.com.tr

Bayramda tatil yapmayı düşünenlere
Alantur Hotel, iyi bir tatil geçirmek isteyenlerin bayramda da gözdesi olmaya devam ediyor. Kurban bayramında tatil yapmayı düşünenlere Alantur Hotel, bayrama özel konaklamalarda uygun fiyatlar sunuyor. İskele üzerinden gün batımını izleme fırsatı sunan Sunset a la Carte ve a la Carte restoranlarında mangal keyfi yaşamak isteyenler önceden rezervasyon yaparak yüzde 10 indirim elde etme fırsatı yakalıyorlar. Bilgi ve rezervasyon için: (242) 272 79 47