Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak?
emine.biyik@aksam.com.tr

BUGÜN / KONSERLER

İzmir’de Demet Akalın rüzgârı

İzmir Event Hall, bu akşam Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Demet Akalın'la eğlenceye renk katmaya devam ediyor. Saatler 21.00’i gösterdiğinde sahne alacak olan şarkıcı, sevilen şarkılarını seslendirecek.

Bu konseri kaçırmayın! 

Bostancı Gösteri Merkezi bu akşam 21.00’de Sibel Can’ı ağırlıyor. Bu muhteşem konseri kaçırmak istemeyenler yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Athena

Türkiye’de punk ve ska akımının ilk ve tek başarılı ismi Athena, bu akşam 22.00’de Kadıköy-Dorock XL sahnesinde...

Linet, hayranları için söyleyecek

Pop sanatçısı Linet, en sevilen şarkılarıyla bu akşam 22.00’de Jolly Joker Bursa'da sahne alıyor.

Efsane sahnede

Türk Rock Müziği’nin duayenlerinden efsane isim Erkin Koray, bu akşam 20.30’da Kocaeli-Sabancı Kültür Merkezi'nde sahne alıyor.

Milyonları kendine bağlayan kadın

Türkiye'nin sayılı besteci ve şarkı sözü yazarlarından Yıldız Tilbe, bu akşam 22.00’de Jolly Joker Ankara'da sahne alıyor. Gerek şarkıları gerekse sahne performanslarıyla milyonları kendine bağlayan Yıldız Tilbe, bu muhteşem gecede en sevilen şarkılarını sizler için seslendiriyor.

PAZAR/ KONSER

Geçmişten günümüze Gülşen

Geçmişten günümüze sevilen şarkılarıyla Gülşen, bu akşam 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alıyor.

En sevilen şarkılarıyla Koray Avcı

Sahnelerin sevilen ismi Koray Avcı, en sevilen şarkılarıyla bu akşam 21.00’de Başakşehir-Mall of İstanbul MOİ Sahne'de sizlerle olacak. Avcı, yeni albüm şarkıları ve yorumladığı unutulmaz eserlerle müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

PAZARTESİ

Tiyatro

Dürüst olmaktan vazgeçer miyiz?

Tatavla Beyoğlu sahnesi ‘Soğuyunca Acımaya Başlar’ adlı tiyatro oyununu ağırlıyor. “Sonucun bazen öldürücü olabileceğini bilsek dürüst olmaktan gene de vazgeçer miydik?” sorusunu soran oyun, attığımız adımların sorumluluğunu alıp almamak, sonuçlarıyla yüzleşip yüzleşmemek üzerine kurulu…

Bu oyunda bir terslik var!
Lerzan Pamir'in yönettiği ‘Yoldan Çıkan Oyun’, bu akşam 21.00’de Beşiktaş-Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşuyor. Yoldan Çıkan Oyun'da, her şeyin ters gitmesinden dolayı çok memnun olacaksınız.

SALI

Konser

Caz müziğin sevilen ismi

Türkiye'de caz müzik sanatçısı olarak akla ilk gelen isimlerden olan Fatih Erkoç, bu akşam 21.00’de Jolly Joker Beyoğlu’nda sahne alıyor.Nilüfer AçıkalınNilüfer Açıkalın bu akşam 22.00’de Taksim Mask Live Music Club’te sahne alıyor.  

ÇARŞAMBA

Konser 

Model, turneye İzmir’den başlıyor 

Model ‘akustik performans’ turnesine İzmir'den başlıyor! Yeni parçası ‘Mey’in de dinleyicilerle buluşacağı bu özel konser unutulmazlar arasına girecek. Turnenin ilk durağı bu akşam 20.30’da Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu.

PERŞEMBE

Tiyatro

Ses getiren tek kişilik komedi

Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedi oyunu ‘Shirley’, bu akşam 20.30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro tutkunlarına unutulmaz dakikalar yaşatacak.
Göl Kıyısı
‘Göl Kıyısı’ tiyatro oyunu, bu akşam 20.00’de Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi Tuzla’da sergileniyor. 

CUMA

Müziğe doyacaksınız

Pop müziğin sevilen ismi Sertab Erener, bu akşam 21.00’de Başakşehir-MOİ Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak. Geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendirecek olan sanatçı, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

KİTAP

Loş Ayna

Teknik açıdan polisiye romanın tüm özelliklerine sahip olan kitap, kurgusunun sürükleyiciliğini yapısal bir öğe olarak kullanıyor. Kitap, toplumun değer yargıları, ölüm, tutku gibi konuları çok boyutlu olarak yansıtmayı, kişilerini trajik sona sürükleyen psikolojik süreçleri göstermeyi amaçlıyor. (Everest Yayınları)

Kahire Modern
 

Kitap, 30'lu yılların başında devrimlerle 

çalkalanan, yol ayrımındaki Mısır toplumunun eksiksiz bir panoramasını sunuyor. Bir grup üniversite öğrencisinin kesişen hayatları üzerinden Kahire'nin zengin ve yoksul kesimlerini, sosyal ve düşünsel dokusunu, sınıf atlama tutkusuyla körleşen karakterleri gözler önüne seriyor. (Kırmızıkedi)

Mekân

Formunu korumak isteyenler için…

Nişantaşı’nda yer alan Grandma Bakery salataları yaza hazırlık için en lezzetli çözümü sunuyor. Pancar, kabak, közlenmiş sebze ve biber salatası gibi çeşitlerin bulunduğu mönüde, doğal malzeme ve soslarla hazırlanan salatalar baharın hafifliğini hissettiriyor. Mekân, hem formunu koruyan hem de damak tadından taviz vermeyen misafirlerini öğle yemeklerine de bekliyor. Bilgi ve rezervasyon için: (212) 234 7420

Makul fiyata maksimum lezzet

Pizza Raffaele, Ataköy ve Bahçeşehir şubelerinin ardından şimdi de 4. Levent’te… ‘Makul fiyata maksimum lezzet’ sloganıyla 10 yıl önce yola çıkan mekân, şimdi de yeni restoranında gurme pizzalarını pizzaseverlerin beğenisine sunuyor. Aynı zamanda salata, hamburger ve makarnaseverleri de unutmuyor. Bilgi ve rezervasyon için: (212) 283 28 30

Bu döner dünyayı gezecek

Tadı Döner, Londra ve New York’tan önce ilk mağazasını İstanbul Levent’te hizmete sundu. Mekânda etler hindistan cevizi, yoğurt ve pekmez karışımı özel sosla marine ediliyor. Lavaş, ev yapımı patates kızartması, mevsim yeşillikleri ve domatesli Tadı Salata ile servis ediliyor. Bilgi ve rezervasyon için: 444 99 43