Bu hafta ne yapsak?

Kendine özgü yorumuyla en önemli kadın yorumcu ve söz yazarlarından Göksel, 2016 yılının ilk büyük konseri için, bu akşam 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor.

BUGÜN 

KONSERLER

Eşsiz bir müzik ziyafeti

Kendine özgü yorumuyla en önemli kadın yorumcu ve söz yazarlarından Göksel, 2016 yılının ilk büyük konseri için, bu akşam 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor. 

Yeni yaşına,  sahnede giriyor

Nazan Öncel, yazdığı çekim gücü yüksek şarkılardan oluşan repertuvarıyla bu gece 23.00’te Garajistanbul sahnesinde buluşmaya hazırlanıyor. Aynı gün doğum günü olan sanatçı, yeni yaşına sahnede girecek.

Raving George yine Roxy’de

Oscar and The Wolf'un "You're Mine" single'ına yaptığı yepyeni remix prodüksiyonuyla Türkiye ve Avrupa'da radyo listelerinin üst sıralarına çıkan Raving George, aka Charlotte De Witte, bu akşam 22.00’de ikinci kez Taksim Roxy'de...

Farklı yorumuyla “Mabel Matiz”

Mabel Matiz, bu akşam 21.00’de Beyoğlu-Bronx Pi Sahne'de... Sevilen şarkıcı farklı yorumu ve sevilen şarkılarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşatacak.

PAZAR

ETKİNLİKLER

Herkes bu eğlenceye davetli

Bostancı Green Park Otel’de gerçekleşecek yöresel et yemeklerinin yarışacağı 7. Yemek Şöleni, bu yıl engelli çocukların eğitimlerine destek olmak, onların toplumun birer üyesi olarak aramıza katılmalarını sağlamak üzere gerçekleşiyor. Bu anlamlı günde Açelya Akkoyun, Zahide Yetiş, Yeşim Salkım, Vatan Şaşmaz, Cansın Özyosun, Vahe Kılıçarslan, Özgür Şef, Elif Korkmazel gibi sanatçılar dışında uzmanlar da jüri üyesi olarak katılacaklar. Saat 11.00 ila 18.00 arasında gerçekleşecek etkinlikte; Zumba dans gösterisi, dikiş atölyesi, beslenme uzmanlarından seminerler, 

yemek yarışması ve hediyeli yarışmalar yapılacak.

Sevgilime En Tatlı Hediyem

Bostancı-Kitchen Creates'in "Sevgilime En Tatlı Hediyem" adlı workshop etkinliğinde sevgilinize en tatlı hediyeyi hazırlayın! Bugün 14.00-16.00 saatleri arasında onun için özel hazırladığınız, şıklığıyla göz kamaştıran kurabiye 

dolu hediye kutunuzu hazırlayın. 


PAZARTESİ 

Tiyatro

Kadınlar Hep Gülmeli

Kandemir Konduk'un yazıp yönettiği "Kadınlar Hep Gülmeli", bu akşam 20.30’da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde sahneleniyor. Şarkılı ve danslı oyunda9 genç kadın sanatçının yer aldığı skeçler kadına şiddet konusundan, erkek baskısına, kadın sanatçılara, evlilikten, tutuklu eşlerine kadar birçok konuya çoğu güldürerek, kimi de hüzünlendirerek değiniyor.

Kapı Çarptı

Gerard Lauzier’in yazıp Gencay Gürün'ün dilimize kazandırdığı komedi oyununu "Kapı Çarptı", bu akşam 20.30’da Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahneleniyor. İki perdeden oluşan oyun, yıllarca Fransa da kapalı gişe oynan bir komedi oyunudur.

SALI 

Konser

Efsane yorumcu Volkan Konak

Karadeniz müziğinin efsane yorumcusu Volkan Konak, bu akşam 21.00’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 

geniş repertuvarıyla huzurlarınızda olacak.Zuhal Olcay sevenleriyle buluşuyorTürkiye'nin önemli sanatçılarından Zuhal Olcay, bu akşam 20.30’da Kozyatağı Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor.

ÇARŞAMBA 

Etkinlik

Faklı kültürlerin evrensel söylemi

Trusthuman Akademi’nin kurucusu Metin Hara ve Tasavvuf tınılarıyla alışılagelmişin dışında, özgün müzikleriyle Nai Duniya ile bu akşam 20.00’de Grand Hyatt Taksim'de bir etkinlik gerçekleştirecek. “Müzik hem icra edeni hem de dinleyeni iyileştirir” mottosuyla hareket eden Nai Duniya müzik ziyafeti yaşatırken Metin Hara da “Gözden Kalbe, Kalpten KalbeMeditasyonu” ile yine kalplere dokunacak.

Konser

Uzun bir aradan sonra…Ziynet Sali, en sevilen şarkılarıyla bu akşam 21.00’de Jolly Joker Taksim Sahnesinde... Romantik şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Sali, uzun bir aradan sonra İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor.

PERŞEMBE

Konser

Melis Danişmend

Şarkı yazarı ve müzisyen Melis Danişmend, bu akşam 20.00’de IF Performance Hall, Ankara’da sahne alıyor.

CUMA 

Konser

Müzikte sınırları, tarzları ve kuralları dışlıyor

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, bu akşam saat 22.00’de Dorock XL Kadıköy’de dinleyicileriyle buluşuyor. Konserin biletleri; Biletix ve konser mekânından temin edilebilir.

KİTAP

B'aşka Vakit Kalmadı

"Nedir hayat?" Ya da daha önemlisi "Hayat nedir?" sorusuna gerekli yanıtı verebildiniz mi? Tarifini yapabildiniz mi mutluluğun? Yaptığınız tarife göre mutlu oldunuz mu? İşte bu soruların yanıtı, elinizde tuttuğunuz kitabın içinde. Sevgiye, aşka, hayata, dostluğa, kardeşliğe âşık Osman Altınışık’ın kaleminden kendi hayat tarifiniz için püf noktaları bulacaksınız… (Kitabın fiyatı: 10,95 TL)

Lacivert Taşından 

Tabletler

Kitabın yazarı Armağan Ekici, kitap kurdu ve müziksever olarak, antikiteden 21. yüzyıla ulaşan kişisel atlasında gerçekleştirdiği yolculuklarda, dünyanın kaybolan büyüsünü yeniden keşfediyor. (İndirimli fiyatı: 14 TL)

Mekân

Naturel lezzetin adresi 

İstinye’de bulunan Mr. Meat Steakhouse, özenle seçip dinlendirdiği etlerini özel reçeteleri ve pişirme teknikleriyle hazırlıyor. Mr. Meat et mönüsünde yer alan Porterhouse Steak, T-bone Steak, New York Strip Steak, bonfile, kuzu pirzola, kuzu sırt, küşleme, kafes, kaşarlı ve normal köfte ve burger’lerden tatmak istiyorsanız rezervasyon için 0212 328 20 40-41 no’lu numarayı arayabilirsiniz. 

Çıtır mı çıtır dev mantı

Sıcak ortamıyla İstanbul eğlence hayatına farklı bir soluk kazandıran ve Kuruçeşme’de yer alan Corridor, sizi Boğaz manzarası ve kaliteli müzik eşliğinde Melda Tuna öncülüğünde hazırlanan lezzetlerini denemeye çağırıyor. 2016’nın en eğlenceli kaçamağı olmaya aday mini burger’leri, tavuk kanat dolması ve çıtır mı çıtır dev mantısı, moleküler kokteylleriyle Corridor’da iki kişilik mönü sadece 150 TL.

Kahvaltınızı nasıl alırsınız?

Fauchon Paris, günün en güzel öğünü için sizleri Zorlu’daki şubesine davet ediyor. Fransız mutfağı ağırlıklı olmak üzere Türk damak zevkine hitap eden tatlara da yer veren mönüsüyle öne mekân, 4 farklı konseptte sunduğu kahvaltısıyla hem Parizyenlere hem klasiklere hitap ediyor. Bu muhteşem kahvaltıyı tatmak için 0212 353 66 60 no’lu numarayı tuşlamanız yeterli… 

SERGİ

Karikatürle küresel dönüşüm  

Çalışmaları uluslararası ve ulusal karikatür yarışmalarında ödüller kazanmış ve karma sergilerde yer almış Oğuz Demir'in ilk kişisel sergisi, Karaköy’de bulunan Schneidertempel Sanat Merkezi’nde açılıyor. Sergi, sanatçının son 5 yılda yaptığı çalışmalardan oluşuyor. Karikatürde bir anlatım yolu olarak tercihinin çoğunlukla izleyeni güldürmekten çok rahatsız etmek olduğunu belirten Demir, karikatürlerinde ağırlıkla tüketim, yönetimler, küresel dönüşüm gibi konuları ele alarak, günümüz sistemine ayrıksı bir eleştiri getiriyor. Sergi 25 Şubat'a kadar açık kalacak.

Sevgililer Günü’ne özel sergi

Görsel Sunum Tasarımcıları, Belkıs İsenç, Burcu Cansız, Erdal Güvenç, Kılıç Arslan, Ömer Sincer, Umut Yalım ve Ümit Temurçin Sevgililer Günü için “Dance with Mannequins” adlı proje için bir araya geliyor. Ümit Temurçin’in kreatif direktörlüğünü yaptığı Sevgililer Günü’ne özel projede, görsel sunum ve vitrin tasarımının sanatsal yaklaşımlarla yorumlandığı 7 farklı tasarım sergilenecek. Aşk’ın farklı bakış açılarıyla oluşacak yansımalarına tanıklık edeceğiniz sergiye Umut Yalım ev sahipliği yapıyor. Sergi, Galeribu Sanat Galerisi'nde 10-14 Şubat tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.