Bu hafta ne yapsak?

Pop müziğin güçlü kadın vokallerinden Funda Arar, bu gece 23.30’da Bursa Suare'de şarkılarını seslendirecek.

BUGÜN

Müziğe doyacaksınız

Pop müziğin güçlü kadın vokallerinden Funda Arar, bu gece 23.30’da Bursa Suare'de şarkılarını seslendirecek. Arar, şimdiye kadar çıkardığı sayısız hit ve yeni albümünün en özel şarkılarıyla sevenlerini müziğe doyuracak.

Aşkın sesi Yalın İzmir'de!

Pop müziğin güçlü yorumcularından Yalın, bu akşam 21.00’de İzmir Arena sahnesinde sevilen şarkılarını sizlerle birlikte seslendirecek.Konserlerine hız kesmeden devam eden sanatçı, bu kez sevenleriyle İzmir'de buluşmaya hazırlanıyor.

Murat Dalkılıç

Pop müziğin en iyi çıkış yapan sanatçılarından Murat Dalkılıç, bu gece 23.00’te Bis Dine-Live'de sahne alıyor. Niyazi Koyuncu sevenleriyle buluşuyorSanatın en çok sokakta var olduğuna inanan ve buradaki gerçeklikten beslenen Niyazi Koyuncu, bu akşam 20.00’de yeni albümünden de seslendireceği şarkılarıyla Garajistanbul sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

PAZAR

Tribünleri coşturacak

Ece Seçkin, bu akşam 21.00’de Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek Türkiye Basketbol ligi All-Star organizasyonunda sahneye çıkacak. Ozan Doğulu ile birlikte sahne alacak olan Seçkin, tıklanma rekorları kıran “Hoşuna mı gidiyor”, “Aman Aman” ve “Follow Me” gibi sevilen parçalarıyla tribünleri coşturacak.


Mabel Matiz’le ilk etkinlik

Sevilen sanatçı Mabel Matiz, son albümü Gök Nerede'nin bugün 17.00’de gerçekleşecek ilk 18 yaş altı etkinliğiyle Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde...


PAZARTESİ

Kulaklarınızın pası silinecekTürkiye'de caz müzik sanatçısı olarak akla ilk gelen isimlerden olan Fatih Erkoç, bu akşam 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahne alıyor.

Herkes katılabiliyor

Türk sanat müziğinin usta yorumcusu Kamuran Akkor, tiyatro sanatçısı Onur Şenay ile kurduğu Kats Sahne'de sanat eğitimleri başlıyor. Kamuran Akkor'un koro eğitimine dileyen herkes katılabiliyor.

SALI

Bu konser kaçmaz!

Feridun Düzağaç bu akşam 21.00’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Drama Sahnesi'nde sevenleriyle buluşuyor. Bu konseri kaçırmayın!

İki Kapılı Ev

Pedro Calderon de la Barca'nın kaleme aldığı "İki Kapılı Ev", bu akşam 20.30’da Garajistanbul'da sahneleniyor. Oyun, ünlü İspanyol yazar Pedro Calderón de la Barca'nın 1629 tarihli "İki Kapılı Evi Koruması Güç" adlı komedisinin bir uyarlaması...

ÇARŞAMBA

Ona herkes hayran

7’den 70’e herkesin hayran olduğu Küçük Prens Müzikali, bu akşam 20.00’de Bostancı Gösteri Merkezi'nde!

Basit Bir Ev Kazası

Bir kadının evliliğinden, hayallerinden, hayattan beklentilerinden ve hayal kırıklıklarından ele alınarak yazılan "Basit Bir Ev Kazası", bu akşam 20.30’da İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde sahneleniyor.

PERŞEMBE

Külkedisinin hayatı değişecek mi?

Torium Sahnesi bugün 14.00’te müzikli çocuk oyunu Sinderella’yı ağırlıyor. Murat Altınok, Melek Tanker, Deniz Değirmenci, Zeynep Uçucu, Dilan Demir, Talha Sezer gibi isimlerin rol aldığı oyun, üvey annesi ve üvey kız kardeşleri tarafından kötü davranışlara maruz kalan külkedisinin hikâyesini anlatıyor.

Ceylan Ertem

Sevilen sanatçı Ceylan Ertem, bu akşam 21.00’de Hayal Kahvesi Adana'da "Amansız Gücenik" adlı albümünden şarkılarını seslendirecek.

CUMA

Uzun bir aradan sonra…

Ziynet Sali, en sevilen şarkılarıyla bu akşam 22.00’de Jolly Joker Antalya sahnesinde... Romantik şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Sali, uzun bir aradan sonra Antalyalı müzikseverlerle buluşuyor.

Emre Aydın

Alternatif rock sanatçısı Emre Aydın, bu akşam 22.00’de Dorock Stage'de sahne alıyor. 

KİTAP

Hayvanların Tarafı

Hem Ege'de hem Konya'da hem Kars'ta hem de bacaları pis pis tüten şehirlerin tamamında geçebilir mi hayat veyahut metin? Nazlı Karabıyıkoğlu bu zor işi, insanın hayvana eklenmesi, eşitlenmesi, toprağın yardımıyla kendini zaten orada bulması marifetiyle beceriyor.

Bu Muydu?

Halid Ziya Uşaklıgil’in ilk verimlerinden olan bu öyküler, büyük yazarın edebiyat dünyasının, daha yolun başındayken bile ne kadar zengin olduğunu göstermesi bakımından son derece önemli. Bu kitapta, çevrim yazılarını yapıp yayıma hazırlandığı öykülerin hem orijinal metinlerini hem de günümüz Türkçesine uyarlanmış hallerini bulabileceksiniz.

Mekân

Pizzanın en lezzetli hali

İstanbul’un en nezih semtlerinden Fenerbahçe’de yer alan Dalyan Club›ün kış mönüsünde en çok tercih edilen lezzetlerden biri mantarlı pizzası... İnce hamuru ve özel soslarıyla hazırlanan mantarlı pizzayı denemenizi öneririz...

Stevia’lı bir tat…

Geleneksel tatları geçmişten günümüze taşıyan Seyidoğlu, yepyeni bir tatla tüketicisinin karşısına çıkıyor. Seyidoğlu, içinde Stevia bitkisinin bulunduğu ve glisemik indeksi yüzde 40 azaltılmış, şekersiz baklavalarıyla diyabet hastaları ve diyet yapanların yanında oluyor.

Osmanlı mutfağı lezzetleri

Rotana Otelleri, Osmanlı mutfağının özgün tatlarını, Elements All Day Dining Restaurant’ta damağına düşkünlerin beğenisine sunuyor. Mutfak kültürümüzü keşfetmek isteyenler, 15. yüzyıldan itibaren bilinen Osmanlı mutfağı lezzetlerini, kendilerini sultanlar gibi hissedecekleri bir atmosferde deneyimleme imkânı buluyor.

Sanat Gezgini… 

Türkiye’nin ilk ve en geniş portföye sahip online sanat galerisi olan sanatgezgini.com, 300’e yakın sanatçı ve 9000’den fazla sanatseveri aynı platformda buluşturuyor. Limitli baskı konusunda da en geniş portföyün bir arada görülebileceği tek adres olan online galeri, pek çok farklı kategoride ve tarzda sanat eserine de ev sahipliği yapıyor.

Fonksiyonel sanat üzerine

ARMAGGAN Art & Design Gallery, bu yıl dördüncü kez düzenlediği SANAT 7/24 sergisini 29 Mart 2016’ya kadar devam edecek. “Sanat gündelik yaşamın içindedir, insanidir ve gereklidir” çıkış noktasıyla kurgulanan sergi, bu mottoyu takip ederek 21 sanatçının eseriyle “Sanat eseri 7/24 yanımızda nasıl olur?”, “Sanat gündelik hayata nasıl dâhil olur?” gibi sorulara yanıt arıyor.