Bu hafta ne yapsak?

Sergi, tiyatro, konser... Bu etkinlikleri ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

HARBİYE’DE YILDIZLAR GEÇİDİ

Sahnesinde yerli ve yabancı starların konserlerine ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapan İstanbul’un en önemli konser alanı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu bu yıl yine müziğin dev isimlerini ağırlayacak. Yıldızlar geçidinde 14 Ağustos Cuma akşamı Yıldız Tilbe, 18 Ağustos Salı akşamı ise Sertab Erener, sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatacak.

TİYATROLARLA AÇIK HAVADA KAVUŞMANIN TAM ZAMANI

KüçükÇiftlik Park, günümüzün mevcut şartları çerçevesinde evrilerek, seyircisinden ayrı düşen ve zor günler geçiren tiyatrolara kapılarını açtı. KüçükÇiftlik Bahçe’de URU organizasyonuyla, 13 Ağustos’ta Molière’in ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’ oyunuyla başlayacak. Oyunun başrolünü Türk Tiyatrosu’nun duayeni Haldun Dormen üstleniyor. 14 Ağustos akşamı ise Semaver Kumpanya’nın sahneye taşıdığı, ‘Cimri’ oyunu tiyatro severlerle buluşacak.

İŞ BANKASI MÜZESİ’NDEN SANAL SERGİ MÜJDESİ

Türkiye İş Bankası Müzesi koleksiyonunda bulunan İş Bankası kumbarasıyla ilgili fotoğraf, afiş, belge ve objeler bir araya getirilerek sanal bir sergi oluşturuldu. www.issanat.com.tr adresinden çevrim içi gezilebilir.

DASDAS, BU AY AÇIK HAVADA ÇOK RENKLİ

Sanatseverler bu ay DasDas’ın sevilen, kapalı gişe oyunlarından ‘Güle Güle Diva’, ‘Timsah’, ‘Çok Satanlar’ ve ‘Joseph K.’yı ve ‘İstila!’yı izleme fırsatı yakalayacaklar. DasDas’ın biletleri www.dasdas.com.tr ve www.mobilet.com’da satışta!

POP’A DOYACAKSINIZ

Yeni Türkü, sevilen şarkılarını bu akşam saat 22:00’da Aqua Florya Açıkhava Sahnesi’nde hayranları için seslendirecek. Gökhan Türkmen ise aynı mekanda şarkılarını 14 Ağustos akşamı 22:00’de seslendirecek.