Bu hafta ne yapsak?

ENDER EREN

endereren@gmail.com

AYŞEGÜL ALDİNÇ TRUMP SAHNEDE

Pop müziğin kraliçelerinden Ayşegül Aldinç, özel olarak hazırladığı repertuvarını bu akşam saat 19:00’da Trump Cadde ziyaretçileri için seslendirecek, romantik ve hareketli şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti verecek. Konsere katılım ücretsiz…

ALTIN GÜN BABYLON’DA

Müzik severlerin yoğun ilgi gösterdiği, 2020 Grammy Ödülü’ne de aday gösterilen Altın Gün, Garanti BBVA’nın Kış Konserleri kapsamında 28 – 29 Şubat’ta Babylon’da hayranlarıyla buluşacak.

EN YENİ LEZZETLERİN ADRESİ

Nişantaşı’nın dikkat çeken restoranı SAM Kitchen&Bar, menüsünde yer alan lezzetlere yenilerini ekledi. Yeni menüde, ıspanak kökünden kuzu kaburgaya iddialı lezzetler bulunuyor. Damaklarda eşsiz tatlar ve akıllarda unutulmaz anılar bırakmayı arzulayan Sam Kitchen&Bar, sizi bu eşsiz deneyime davet ediyor. 

ŞUBATTA BGM SİZİ BEKLİYOR

Bostancı Gösteri Merkezi, güçlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 21 Şubat’ta Yeni Türkü şarkılarını senfoni orkestrası eşliğinde seslendirecek. 23 Şubat’ta Nil Karaibrahimgil, 28 Şubat’ta Pinhani müzikseverlerle buluşacak.

BU OYUNLARDA AŞK VE KAHKAHA VAR

Türk Tiyatro Edebiyatı’nın en önemli yazarlarından olan Güngör Dilmen’in kendine özgü ve sıradışı diliyle yazdığı Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını, 19. yüzyıl İstanbul’unda, saraydan uzaklaştırılan Mahitab’ın, Aksaray’ın bir sokağına taşınmasıyla başlayan aşk hikâyesini konu alıyor. Hakan Altıner’in yönettiği oyun, bu akşam 20.30’da Grand Pera Emekhnesi’nde perdelerini açacak. 

ŞUBATTA BGM SİZİ BEKLİYOR

Bostancı Gösteri Merkezi, güçlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 21 Şubat’ta Yeni Türkü şarkılarını senfoni orkestrası eşliğinde seslendirecek. 23 Şubat’ta Nil Karaibrahimgil, 28 Şubat’ta Pinhani müzikseverlerle buluşacak.

FRANKOFONİDE YOLCULUK 

Emre Rende bizi, Lübnan Dağları’ndan geçerek Cibuti kent merkezinden Burundi plajlarına kadar uzanan Frankofon bölgelere doğru şaşırtıcı bir yolculuğa davet ediyor. Atlantik Okyanusu’ndan Hint Okyanusu’na, Kivu Gölü’nden Tanganyika Gölü’ne, Gorée Adası’ndan Madagaskar’a yapacağımız yolculukta bu evrensel dili konuşanları tanıyacağız. Rende’nin “Frankofonide Yolculuk” sergisi 21 Şubat – 26 Nisan tarihleri arasında Institut français de Turquie’de yer alacak.

AKUSTİK GECE

“Büyük İnsan” şarkısı Youtube’da 5 milyon kişi tarafından dinlenen Gökhan Türkmen, 21 Şubat akşamı 20.30’da Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Turkcell Platinum Sahnesi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

YABANCILAR İSTANBUL’DA

Ünlü basçı Avishai Cohen Triosu ile 15 Şubat’ta, İtalyan şarkıcı ve söz yazarı Chiara Pancaldi 16 Şubat’ta, beşlisini oda rock müzik orkestrasına dönüştürmeyi hedefleyen Vincent Peirani ise 17 Şubat’ta CRR’de konser verecek.

KENAN DOĞULU ANKARA’DA

Türk Pop Müziği’nin başarılı ve en sevilen isimlerinden Kenan Doğulu, bu akşam saat 21:00’de Congresium Ankara’da unutulmayan şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.