Bu hafta ne yapsak?

ENDER EREN

endereren@gmail.com

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN SÖYLEYECEKLER

Sevilen ses Zeynep Bastık, Sevgililer Günü’ne özel sahnesiyle 13 Şubat akşamı saat 21:00’de Jolly Joker Bursa’da hayranlarıyla buluşacak. Ebru Gündeş ise 14 Şubat akşamı saat 19:00’da Dedeman Konya Hotel’de sevenlerine unutulmaz bir sevgililer günü akşamı yaşatacak...

AŞKIN FOTOĞRAF MÜZESİ!

Happy Hour, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konseptiyle ziyaretçilere sevgi temalı bir deneyim sunuyor. Fiyatlar, çiftler için 80 TL, öğrenci çiftler için ise 60 TL olarak belirlendi.

SÜPERSTAR İLE EĞLENİN

Ajda Pekkan, 14 Şubat’ta Zorlu PSM - BKM işbirliğiyle saat 21:00’de Turkcell Sahnesi’nde unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. 

‘NUH’UN GEMİSİ’ TRUMP ART GALLERY’DE

Trump Art Gallery, 01 – 29 Şubat tarihleri arasında sanatçı Güliz Baydemir’in ‘Nuh’un Gemisi’ adlı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatıyla insanın kendi gerçekliğini arayan Güliz Baydemir, eserlerini gerçekliği sorgulatacak biçimde kurguluyor. Doğa görünümlerini, figürleri ve bir takım materyal sembolleri kompoze ettiği resimlerinde rüya mekanlar yaratarak çağımız toplumuna ayna tutuyor. 

KOMİK OPERA DON PASQUALE İSTANBUL’DA

Donizetti’nin çoşkulu, naif melodileri, Michele Accursi’nin librettosu ve “Komik Opera” özelliğiyle dikkat çeken “Don Pasquale” Operası, şubat ayında,İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahneleniyor…

GİTAR AŞKI “BAHAR”I GETİRDİ...

Dinçer Öztürk, yeni dijital albümünü müzikseverlerin ilgisine sundu. Bahar, İstanbul ve Pera adlı üç eserle dinleyicilerini selamlayan Dinçer Öztürk, şarkı adlarını hayatının önemli dönüm noktalarından etkilenerek seçti. Albüme tüm dijital marketlerde ve online müzik kanallarında erişmek mümkün.

14 ŞUBAT’TA ŞEBO ŞOV!

Kadıköy’deki Dorock XL, kaliteli müziğin tüm tarzlarını aynı çatı altında topluyor. 14 Şubat’ta Rock müziğinin kraliçesi Şebnem Ferah, Dorock XL’da sevenlerle buluşacak.

BERKAY İLE POP GECESİ

Pop müziğin vazgeçilmez isimlerinden Berkay, bu akşam saat 22:00’de Jolly Joker Antalya Sahnesi’nde hayranlarıyla en sevilen şarkılarını söyleyecek.

AKASYA’DA KALBEN RÜZGÂRI

Özgün yorumu ve sevilen tarzıyla kısa zamanda büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Kalben, 14 Şubat Cuma günü saat 19:00’da Akasya’da sahne alacak. Konser, tüm Akasya misafirleri için ücretsiz olarak gerçekleşecek.