Bu hafta ne yapsak?

ENDER EREN

endereren@gmail.com

BU AKŞAM ROCKA DOYACAKSINIZ

Türk Rock müziğinin en başarılı şarkıcı ve söz yazarlarından Teoman, Uğur Bayhan Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek olan Türkiye Konserleri kapsamında sevenleriyle buluşuyor. Geniş repertuvarı, dinamik sahne performansı ve deneyimli orkestrasıyla Teoman bu akşam saat 21:00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak.

EĞLENCENİN ADRESİ

Muhteşem sahne performansıyla Demet Akalın, yeni sezonda 1 ve 8 Şubat akşamı saat 23:00’te Sahne İstanbul’da hayranlarına unutulmaz bir eğlence yaşatmaya hazırlanıyor.

BOSTANCI’DA GÜZELLER GEÇİDİ

Sertab Erener 5 Şubat’ta ve Yıldız Tilbe 8 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde kendilerine has müzik tarzları ve eşsiz sesleriyle sevenlerine müzik ziyafeti yaşatacak.

PORGY AND BESS MET OPERA’DA

ABD’li bestekar George Gershwin’in “Porgy and Bess” isimli 1935 yılına ait eseri, Met Opera tarafından ilk kez bu akşam saat 20.55’te Akmerkez CinemaPink’te sergilenecek.

HÜRRİYET KAVGASI İSTANBUL’DA

Usta sanatçı Kemal Kocatürk’ün, Nazım Hikmet’in 118. doğum yılı dolayısıyla, tüm eserlerinden toparladığı Hürriyet Kavgası, 5 Şubat’ta Yasemin Yalçın Tiyatrosu’nda.

MERVE ÖZBEY’DEN MUHTEŞEM SAHNE

Son yıllarda hem sahne performansı hem Youtube videolarıyla geniş bir kitleye hitap eden Merve Özbey, bu akşam 22:00’de Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde...