Bu hafta ne yapsak?

ENDER EREN

endereren@gmail.com

SİMGE İLE DOYASIYA EĞLENCE

Son dönemde başarılı çıkış yapan ünlü popçu Simge Sağın, 15 Ocak akşamı saat 20:30’da Caddebostan Kültür Merkezi Sahnesi’nde.

SEVMEKTEN ÖLDÜ DESİNLER

Yeşilçam filmlerinden, arabesk şarkılara, biraz müzik, biraz hüzün, bolca kahkaha. Gönül, Mustafa, Hamdi, Sevda, Ahmet ve bu koskoca şehrin gölgesinde asla kaybolmayacak hayalleri... Sevmekten Öldü Desinler, bu akşam saat 20:00’de Ankara Panora Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluşuyor.

BÜYÜLEYİCİ BUZ SİRKİ METROPOL İSTANBUL’DA

Spor dünyasının profesyonellerinden, genç ve yetenekli sanatçılara uzanan ekibiyle, bünyesindeki ünlü modern koreograflar ve özel kostüm tasarımlarıyla dünyanın en sevilen gösterilerinden biri olmayı başaran “Moscow Ice Circus” Buz Sirki 18 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Metropol İstanbul’da göz alıcı gösterileriyle ziyaretçilere adeta şölen havası yaşatacak. Buz şovu Metropol İstanbul’da her gün 15:00 ve 18:00 saatlerinde ücretsiz olarak izlenebilecek.

YÜKSEK PROTEİN VE AZ KALORİNİN ADRESİ

Protein yönünden zengin, düşük kalorili ve sağlıklı lezzetlerden oluşan menüsüyle Teşvikiye’de kapılarını açan The Protein Nişantaşı, şekersiz ve unsuz tatlıların lezzetini kanıtladı. Mekân, tatlı keyfini ‘vicdan azabı’ olmadan doyasıya yaşamanızı sağlıyor.

MÜZİK VE RESİM AYNI TUVALDE

DenizBank bünyesinde yer alan sergi mekânı GaleriDeniz, Prof. Dr. Fikret Akata’nın müzik ve resmi aynı potada erittiği yağlıboya eserlerinden oluşan “Fa” adlı sergiyi sanatseverlerle buluşturdu. Sergi – 31 Ocak’a kadar gezilebilecek.

ENERJİSİ YÜKSEK EĞLENCE

Muhteşem sahne performansı, dillere dolanan şarkıları ve yüksek enerjisiyle Gülşen, bu akşam saat 22:00’de Jolly Joker Bursa sahnesinde hayranlarını eğlendirecek.