Bu hafta ne yapsak?

ENDER EREN

endereren@gmail.com

SERTAB’IN MÜZİKALİ ZORLU PSM’DE

Son iki yıldır izleyicilerini zamanda yolculuğa çıkaran Sertab’ın Müzikali, yenilenen koreografisi, yeni şarkılar ve etkileyici yeni ışık tasarımıyla Zorlu PSM’de sahnelenmeye devam ediyor! Tony ödüllü Ken Billington ve Beyhan Murphy tarafından bu yıl Zorlu PSM’ye özel olarak yenilenen müzikal, bu akşam 21:00’de Zorlu PSM’de izleyicilerin karşısına çıkacak.

BURSA’DA MERVE ÖZBEY RÜZGÂRI

Hem sahne performansı hem Youtube videoları ile geniş bir kitleye hitap eden Merve Özbey, bu akşam saat 22:00’de Jolly Joker Bursa sahnesinde!

YILDIZ TİLBE’DEN UNUTULMAZ GECE

Unutulmaz şarkıları, geniş repertuarı ve hiç bitmeyen enerjisiyle hayranlarının karşına çıkmaya hazırlanan Yıldız Tilbe, 10 Ocak Cuma akşamı saat 22:00’de Jolly Joker Vadistanbul’da sizlerle olacak.

AMADEUS UNIQ HALL SAHNESİNDE

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi AMADEUS sahnede! Başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Okan Bayülgen (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Özlem Öçalmaz’ın (Costanze) paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu, 12 kişilik koro ve 10 kişilik canlı orkestradan oluşan 35 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getirecek prodüksiyonlarından birisi olan Amadeus, 11 Ocak’ta saat 20:30’da Uniq Hall’da prömiyer yapıyor.

LEZZETİN ADRESİ LOKANTA NEVNİHAL

Türkiye’nin dört bir yanından yöresel tatları yetiştiği adresten getiren Lokanta Nevnihal, ürünlerini ‘Topraktan Masaya’ konseptiyle misafirlerine sunuyor. Mekan, eşsiz mutfağından özel olarak seçilmiş spesiyalleri, nezih ortamındaki, güler yüzlü çalışanlarıyla sizi bekliyor. 

VE ‘SAHNE’DE DEMET AKALIN 

Türk Pop Müziği’nin kraliçelerinden Demet Akalın, yeni sezona hazır. Demet Akalın, bu akşam saat 23:00’te Sahne İstanbul’da hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatacak.

“FOTOĞRAFIN ARDINDA 180 YIL”

“Bir Yol Öyküsü: Fotoğrafın Ardında 180 Yıl” başlıklı sergi, 1839 yılında gerçekleşen ilk fotoğraf gezisinin izlediği rotayı günümüz teknikleriyle yeniden keşfeden 10 fotoğraf sanatçısının farklı yorum ve bakış açılarını bir araya getiriyor. Sergi, 1 Mart 2020’ye kadar Pera Müzesi’nde ziyaret edilebilir.

GÜLŞEN İLE EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ

Muhteşem sahne performansı, dillere dolanan şarkıları ve yüksek enerjisi ile Gülşen, bu akşam saat 22:00’de Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde...

GÖKHAN TÜRKMEN ADANA’DA SÖYLEYECEK

2018’de çıkardığı “En Baştan” albümüyle, şarkıları bir araya getiren Gökhan Türkmen 11 Ocak gecesi saat 22:00’de şarkılarını Jolly Joker Adana sahnesinde söyleyecek!