Bu hafta ne yapsak?

Ender EREN

endereren@gmail.com

VADİ AÇIKHAVA’DA MÜZİĞE DOYACAKSINIZ

10 bin kişiyi aynı anda ağırlama kapasitesine sahip Vadi Açıkhava sahnesinde yarın Yeni Türkü, 6 Ekim Pazar günü ise Haluk Levent sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

EŞSİZ LEZZETLERİN ADRESİ NİŞANTAŞI

Nişantaşı Milli Reasürans Çarşısı’nın dikkat çeken restoranı SAM Kitchen&Bar, eylül ayına menüsüne kattığı yeni lezzetlerle girdi. Tereyağlı, pul biberli yoğurt sos ile servis edilen Kabak Cipsi, dört tahıllı kinoalı köfte, karamelize soğan ve tahin sos ile hazırlanan Kinoa Burger, Akdeniz yeşillikleri, İzmir tulumu ve nar ekşili sosla harmanlanan Pancarlı Bahçe Salata mevsimin ruhuna hitap ediyor.

DEMET AKALIN SAHNE İSTANBUL’DA

Muhteşem sahne performansıyla Demet Akalın, bu akşam saat 23:00’te Sahne İstanbul’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

LEVENT YÜKSEL’DEN UNUTULMAZ EĞLENCE

Dinlemeyi de söylemeyi de çok sevdiğimiz şarkılarıyla Levent Yüksel, 4 Ekim Cuma akşamı saat 22:00’de Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

POPÜLİSTAN İÇİN HAZIR MISINIZ?

‘Popülistan’ adını verdiği sahne konseptiyle 70’lerden günümüze Türk pop müzik tarihinin en hit şarkılarını seslendirmeye hazırlanan Erkan Güleryüz, 2 Ekim akşamı saat 21:00’de Dada Salon Kabarett’de!

RED KIT VE DALTONLAR ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Çocukların eşlik edip eğleneceği pedagog onaylı ‘Red Kit ve Daltonlar’, bugün saat 12:00’de sahnelenecek. Yol arkadaşı atı Düldül, sadık dostu köpeği Rin Tin Tin ile adalet mücadelesine girişmiş yalnız kovboy Red Kit, Dalton Kardeşler’e karşı iyilik için mücadele verecek.

YAŞSIZLIĞI SEÇENLER SERGİSİ

Filiz Tülü’ nün  “Yaşsızlığı Seçenler” adlı ilk sergisinden dört yıl sonra 16 Eylül Pazartesi günü saat 18:30 da açılacak, siyah beyaz 28 adet fotoğraftan oluşan ikinci sergisi “Yakın Yüzler”, 28 Eylül’e kadar Terakki Vakfı Sanat Galeri’sinde izleyicisiyle buluşacak.