Bu hafta ne yapsak?

Ender EREN

endereren@gmail.com

Damdaki Kemancı müzikali

Broadway’de en uzun süre sahnelenen 15 eserden biri olan Damdaki Kemancı müzikali, Zorlu PSM prodüksiyonuyla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sevilen müzikal, kalabalık oyuncu kadrosuyla 28 Eylül’de matine gösterimiyle Zorlu PSM’de.

Çok da Fifi Zorlu PSM’de

“Hayatla dalga geçemezsek vallahi çatlarız” diyen, kimi oyuncu, kimi yazar, kimi İngiltere’lerde stand-up yapıp gelmiş 5 kadın komedyenden oluşan Çok da Fifi Hatunlar, touché sahnesinde performans sergilemeye devam ediyor. Çok da Fifi, sizi 23 Eylül akşamı saat 19.30 Zorlu PSM’ye bekliyor.

Vadi Açıkhava’da Karadeniz gecesi

Vadi Açıkhava, U.S. Polo ASSN. Açıkhava Konserleri kapsamında, bu gece Türk müzik sahnesinin efsanevi grubu MFÖ’yü ağırlıyor. Yarın ise Öykü Gürman’ı, İmera, Ekin Uzunlar ve Merve Yavuz’u ağırlayacak. Sezonun kapanışı da 27 Eylül’de Funda Arar konseriyle gerçekleşecek.

18’inci kez yelkenler fora

Türkiye’nin en uzun soluklu yelkenli yarışı Turkcell Platinum Bosphorus Cup bu sene 18’inci kez yapılacak. 8 ülkeden gelen 80 takım ve 800’e yakın yelkenci bu kez deniz temizliğine dikkat çekmek için 28-29 Eylül’de İstanbul Boğazı’nda yarışacak. Boğaz Yarışı’nda tekneler Dolmabahçe’den saat 12.00’de start alacak, Anadolu Hisarı’ndan dönerek Çırağan Sarayı önündeki finiş noktasına gelecek. 

MUST’ta yeni sezon heyecanı

MUST, geleneksel yaz sonu buluşmasında “Shine Through” mottosuyla, bu akşam ünlü Dj Lica’yı ağırlıyor. Yenilenen sonbahar menüsü ve kokteylleriyle büyük ilgi gören MUST’ta katkı maddesi ve ilave şeker içermeyen Polonya’nın iki yeni lezzet de keşfedilecek.

Alzheimer hikayeleri

‘Bir İstanbul Hanımefendisi Sadan Hanım’ ve bazı Alzheimer hastalarının gerçek hayat hikayelerinden yola çıkan ünlü sanatçıların eserleri 20 Eylül – 20 Ekim tarihleri arasında “Sadan Hanım ve Diğer Hikayeler” isimli sergiyle Capitol Alışveriş Merkezi’nde.

ÖzdilekPark’ta 5. yıl coşkusu

ÖzdilekPark İstanbul, bu akşam saat 19:00’da Fatma Turgut, yarın akşam ise Mehmet Erdem konseriyle 5. yıl coşkusunu misafirlerine yaşatmaya hazırlanıyor.