Bu hafta ne yapsak? 9 Aralık 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 9 Aralık 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

AYŞEGÜL ALDİNÇ İLE NOSTALJİ GECESİ FİŞEKHANE'DE

Popüler müziğin ikon isimlerinden Ayşegül Aldinç, zamana damgasını vuran hit şarkıları ile Fişekhane'de. 18 Aralık ve 26 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek ve en sevilen şarkıların hep birlikte söyleneceği Ayşegül Aldinç konserlerinin biletleri ise online etkinlik biletleme platformu Biletinial'da. 18 Aralık ve 26 Ocak tarihlerinde Fişekhane'de sahne alacak olan Ayşegül Aldinç, geniş repertuvarındaki hafızalara kazınmış hit şarkılarını seslendirecek. Konser biletleri Türkiye'nin lider online etkinlik biletleme platformu Biletinal'dan ulaşılabilecek.

BÜŞRA KÜÇÜK'TEN "BENİ SEVMEYEN HANGİNİZDİ"

Bugüne kadar kaleme aldığı öykü, deneme ve inceleme tarzındaki yazılarını pek çok farklı mecrada yayımlayan Klinik Psikolog ve Psikoterapist Büşra Küçük'ün modern zaman travmalarını anlamak üzerine odaklandığı ilk kitabı "Beni Sevmeyen Hanginizdi" 6:45 Yayınevi etiketiyle okuyucuyla buluştu. Yazarın daha önce yayımlanmamış yazılarının da yer aldığı "Beni Sevmeyen Hanginizdi"; travmatik yaşantılar ve hayattaki olumsuzlukların yanı sıra ilişkilerdeki zorluklar, kayıp ve yasın getirdikleri, kaygının söylediği, varlık ve yokluğun hayatlarımızdaki karşılığı gibi çeşitli oluş biçimlerine, varoluşçu ve psikodinamik perspektiften bakıyor.

YENİ YIL COŞKUSUNU CHRISTMAS MARKET İSTANBUL İLE YAŞAYIN

Well Works Entertainment'ın 2019 yılında başlattığı Christmas Market İstanbul bu yıl yine ziyaretçilerini büyülemeye hazırlanıyor. Gelenekselleşen Christmas Market etkinliği 25 Aralık'a kadar Six Senses Koçataş Mansions'un büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek. Alman Frankfurter sosisleri, Fransız kruvasanları ve zencefilli kurabiyeler eşliğinde yılbaşının atmosferini sonuna kadar yaşayabileceksiniz. Etkinlik boyunca biletler Passo üzerinden satışa sunulacak.

ŞEHRİN YENİ LEZZET VE EĞLENCE DURAĞI; GRAND PERA TASTE HUB

Beyoğlu'nun yaşayan mirası aynı zamanda kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin buluşma noktası Grand Pera, yıl içinde yaptığı çağdaş sanat sergileri, filarmoni ve caz konserleri, sahne gösterileri ve dans performanslarının yanında şimdi de Grand Pera Taste Hub ile nitelikli gastronomi markalarını Beyoğlu'na kazandırarak "Beyoğlu'nun Buluşma Noktası" oluyor. Beyoğlu'nda eski eğlenceyi arayanların yeni adres İGrand Pera Taste Hub yemek ile eğlenceyi bir arada sunuyor.

TRUMP ART GALLERY'DE YENİ SERGİ: 'KAYBOLUŞ (VANİSH)'

Sanatçı Pınar Partanaz'ın figüratif ve soyut sanatın sınırlarını zorlayan bir deneyim sunmanın yanı sıra, doğa ile insan arasındaki ilişkinin karmaşıklığını ve uyumunu vurguladığı 'Kayboluş (Vanish)' isimli sergisi, Trump Art Gallery'de sanatseverlerle buluşuyor.