Bu hafta ne yapsak? 8 Temmuz 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 8 Temmuz 2023 ajandası.

ENDEREREN / endereren@gmail.com

MÜZİĞİN DİVALARI HARBİYE AÇIKHAVADA

Atlantis Yapım organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen "Atlantis Harbiye Açıkhava Konserleri" Temmuz programıyla İstanbullulara tam bir müzik festivali yaşatıyor. 16 Temmuz'da son yılların başarılı gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz'un Albüm Lansmanını da gerçekleştireceği konser serisi 17 Temmuz'da Melike Şahin ile devam edecek. 26 Temmuz'da Mabel Matiz'in bu yaz üçüncü kez sahne alacağı Harbiye Açıkhava'nın son konuğu Kenan Doğulu olacak.

DEV İSİMLER BİR ARADA

İstanbul'un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam eden YBY Woods, 11-15 Temmuz tarihleri arasında hafızalara ve gönüllere kazınmış sevilen sanatçılar Edis, Selda Bağcan ve Funda Arar'ı sevenleriyle buluşturuyor.

"BEN ANADOLU" NYSA ANTİK KENTİ'NDE

İş Sanat Antik Sahne, "Ben Anadolu" oyunu ile Nysa Antik Kenti'nde izleyicileriyle buluşuyor. İş Sanat Antik Sahne'de, geçtiğimiz yıl izleyici tarafından ilgi gören "Ben Anadolu", bugün 21.00'de Helenistik dönem kentlerinden Nysa Antik Kenti'nde sahnelenecek. Yıldız Kenter'in unutulmaz performansıyla sahnelerin en çok izlenen oyunları arasında yer alan, "Ben Anadolu" yıllar sonra öğrencisi Ayça Bingöl tarafından yeniden sahneleniyor.

YAZ KONSERLERİ UNIQ'DE BAŞLADI

Jolly Joker, en sevilen sanatçıları "Yaz Konserleri" konsepti ile farklı açık hava sahnelerinde müzikseverlerle buluşturuyor. Uniq sahnesinde adeta yıldızlar geçidi yaşanacak. 17 Ağustos Buray, 18 Ağustos İrem Derici, 19 Ağustos Ayçin Asan, 23 Ağustos Koray Avcı, 25 Ağustos Gülşen konseri ile son bulacak.

ÇOCUKLARA SANAT DOLU BİR YAZ TATİLİ

İstanbul Modern, 7-10 yaş arası çocuklar için hem öğretici ve eğlenceli hem de sanat dolu aktivitelerden oluşan bir yaz programı hazırladı. Birbirinden farklı ve zengin içeriğe sahip 10 atölye, 10 Temmuz- 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Modern'in yeni müze binasında çocukları bekliyor. Yaz Sanat Okulu eğitim programı sanatın farklı kavramlarına ve üretim biçimlerine odaklanıyor. Online kayıt: http://www.istanbulmodern.org/ adresine başvurabilirsiniz.

AKM'DE MÜZİKALLİ SEZON FİNALİ

Atatürk Kültür Merkezi, sezon finalini ''Süper Aile De Luca Müzikali'' ile yapıyor. Kendini keşfetme yolculuğunda karşılaştığı tüm engelleri, sevgi ve umut ile aşabileceğini anlatan müzikal, kahramanları, dans performansları ve müzikleri ile çocukları ve ailelerini unutamayacakları bir serüvene çıkarıyor. 4 yaş ve üzeri gruplara hitap eden müzikal, 15 Temmuz saat 19.00'da gerçekleşecek.