Bu hafta ne yapsak? 8 Ocak 2022 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 8 Ocak 2022 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

RİTİM DOLU SAHNE

AQUA Restaurant, her hafta Cumartesi gecesi sırasıyla Demet Sağıroğlu, Zuhal Olcay, Ayşegül Aldinç ve Yeni Türkü ile AQUA'nın sahnesi ritim dolu gecelere davet ediyor. Haftanın her gününe yayılan canlı müzik performansları, şef Görkem Özkan tarafından hazırlanan yaratıcı ve leziz mönüler ile özel bir deneyime dönüşüyor.

JOLLY JOKER PRİVATE'DE AFARA VE GÜLŞEN ŞOV!

Jolly Joker Private, dünya mutfağından seçkin lezzetleri ve özel ambiyansıyla lezzet ve canlı müziği bir arada sunuyor. Mekan, ocak ayı boyunca Gülşen, Bir Arabesk Müzikali – Afora gibi birçok grup ve ünlü ismi ağırlamaya ve adından söz ettirmeye devam edecek. 21 Ocak Cuma saat 21:30'da Bir Arabesk Müzikali - Afora, 29 Ocak Cumartesi saat 21:30'da ise Gülşen sahne alacak.

'RAFADAN TAYFA' TRUMP SAHNE'DE

TRT Çocuk kanalında yayınlanan Rafadan Tayfa çizgi filminden uyarlanan "Rafadan Tayfa-Türkiye'dir Burası Müzikali" bugün saat 13.00 ve saat 15:00'te Trump Sahne'de çocuklarla buluşuyor. Bu yıl Basri Amca ve Hale'nin de katıldığı müzikalde çocuklar ülkemizi yeniden keşfedecek. Türkiye'de ilk kez müzikalden hemen önce oynanacak olan interaktif dijital oyunlar, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

KEDİ EVİM ADORE'DEN

Sokak kedilerini kış mevsiminin zorlu koşullarından koruyabilmek için geleneksel olarak her yıl kış ayları başında Adore Mobilya tarafından düzenlenen #kedievimadoreden Sosyal Sorumluluk Projesi bu yıl da hayvan severlerden büyük ilgi ve destek gördü.

BABAMIN ŞARKILAR ZORLU PSM'DE

Bale Sanatçısı, Koreograf Mercan Selçuk'un, Timur Selçuk'un unutulmaz şarkılarını klasik bale ve modern dans sanatıyla yorumladığı 'Babamın Şarkıları', Münir Nurettin Selçuk'tan bugüne 3 nesildir süren sanat yolculuğunun bir izdüşümü olarak sahneye yansıyor. MSDT, sezonun dördüncü temsilini 18 Ocak'ta saat 20.30'da Zorlu PSM'de yapacak.

MÜZİK VE GASTRONOMİ BİRARADA

Türkiye'nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, birbirinden farklı yetenekleri bir araya getirmeye devam ediyor. Talent District projesi, 10-20 Ocak tarihleri arasında multidisipliner sanatçıların projelerini farklı mekanlarda katılımcılarla buluştururken, bir yandan da atölyeler, gastronomi deneyimleri ve müzik performansları ile keyifli anlar yaşama imkanı sunacak. Arda Yalkın, NohLab, Lara Kamhi ve Balkan Karışman'ın multimedia eserleri, Fırat Engin'in ziyaretçileri bilinçaltı düşüncelerle karşı karşıya getirecek açık havaya özel tasarlanan "Unutma Tüm Kahramanlar Seninle" eseri, Gönül Nuhoğlu'nun "Fırıldak" isimli çalışması katılımcılar tarafından deneyimlenebilecek.