Bu hafta ne yapsak? 7 Mayıs 2022 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 7 Mayıs 2022 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

BİLETİNİAL CEM ADRİAN KONSERİ İLE YAZI ERKEN GETİRİYOR

Türkiye'nin teknoloji odaklı dijital biletleme markası Biletinial, 'Biletinial Yaz Konserleri'nin ilki olan Cem Adrian konseriyle Turkcell Vadi İstanbul'a Mayıs ayında yazı getiriyor. Turkcell Vadi İstanbul'da müzikseverleri bir araya getirecek olan konser serisinde sevilen sanatçılar yaz akşamlarına neşe katacak.

LOUİS TOMLİNSON KÜÇÜKÇİFTLİK PARK'TA

Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip İngiliz-İrlandalı müzik grubu One Direction'ın üyesi Louis Tomlinson solo projesi ile ilk kez ülkemizde!

2020 yılında ilk solo albümünü yayınlayan ve solo kariyerinde de kendisini kanıtlayan Louis Tomlinson, 30 Haziran 2022 tarihinde BITEXEN ana sponsorluğu İstanbul'da KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

'MASKELER' SERGİSİ TRUMP ART GALLERY'DE

Sanatçı Eda Çağıl Çağlarırmak, 'Maskeler' isimli resim sergisiyle Trump Art Gallery'de sanatseverlerle buluşuyor. Yaşama ayak uydurmak için taktığımız maskeleri tuvallere taşıdığı sergi, 31 Mayıs'a kadar Trump Art Gallery'de gezilebilir. Trump Alışveriş Merkezi'nde yer alan Trump Art Gallery, yerli ve yabancı sanatçıların sanat eserlerine ev sahipliği yapmaya, İstanbullulara sanatın özgün örneklerini sunmaya devam ediyor.

RIFF COHEN, OSCAR & THE WOLF İLE İSTANBUL'DA!

Indie pop'un fenomen gruplarından, dünya çapında milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Oscar and the Wolf, 3 yıl aradan sonra 'Enter The Music' festivali kapsamında İstanbul'da. Yepyeni şarkısı Bye Dubai'yi yayınlayacak olan Riff Cohen de grup ile aynı festivalde sahne alacak.

Belçikalı grup Oscar and the Wolf, 'Enter The Music' festivali kapsamında Epifoni organizasyonu ile 27 Mayıs gecesi İstanbul KüçükÇiftlik Park'ta müzikseverler ile buluşacak.

ANNEYLE MEKSİKA'YA

Evdeki Meksikalı Ranchito ürünlerinden oluşan Anneler Günü özel hediye setleri Ranchero restoranlarında satışta!

Şehrin Meksikalısı Ranchero, tüm anneleri, birbirinden özel yerel lezzetlerine eşlik eden ambiyansıyla, adeta okyanus ötesine götürüyor. Mekan, 8 Mayıs Anneler Günü'nde misafir edeceği annelere, volkanik taşta servis edilen Molcajete'den, bir Meksika klasiği Fajita'ya, taco ve burritolara zengin bir mönü sunuyor.

THE WHITE BUFFALO İSTANBUL'DA

The White Buffalo, +1 Rock Fest kapsamında 7 Mayıs Cumartesi günü Volkswagen Arena'da! Sons Of Anarchy'nin, "Come Join The Murder" gibi unutulmaz müziklerinin yazarı Jake Smith, sahne ismi ile The White Buffalo, ikinci kez +1 Rock Fest kapsamında hayranlarıyla buluşacak.