Bu hafta ne yapsak? 7 Eylül 2024 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 7 Eylül ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

MURAT BOZ HARBİYE'DE

Her yıl yaklaşık 1,5 milyona yakın müzikseveri ağırlayan Türkiye'nin en yaygın canlı müzik mekanı Jolly Joker, sevilen isimlerini Jolly Joker konserleri ile şehrin ve yaz aylarının en değerli mekanlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu'da müzikseverlerle buluşturuyor. Jolly Joker müzik keyfini 26 Eylül'de Murat Boz, 27 Eylül Hakan Altun ve 28 Eylül akşamı Yaşar konserleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu'ya taşıyacak. Jolly Joker konserlerini açık havada deneyimlemek için biletler Biletix'te.

SİNEMALARDA NELER VAR?

Pek çok filmi dünyayla birlikte ayn› anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farkl› türde yerli ve yabanc› filmleri vizyona getiriyor. Dramdan komediye, korkudan gerilime kadar önemli yap›mlar›n vizyonda olaca€› 6 Eylül Cuma günü, sinemaseverlere farkl› dünyalar›n kap›lar›n› aralayacak. Kült Film Festivali kapsam›nda Eflk›ya ve Her fiey Çok Güzel ile beraber Türkiye'nin Oscar aday aday› filmi Hayat yeniden vizyona giriyor. 6 Eylül Cuma haftas›n›n vizyon program› www.paribucineverse.com ve Paribu Cineverse'ün mobil uygulamas› üzerinden takip edilebiliyor.

KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE'DE 'ROOTS REGGAE DAY'

Yılın en "chill" mini festivali İstanbulluları bekliyor: Roots Reggae Day ile 8 Eylül Pazar günür eggae müziğin tüm renkleri kucaklayan dingin ritimleri bir kez daha KüçükÇiftlik Bahçe'nin sakin ve huzurlu ortamından şehre yayılacak! İlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen ve renkli anların yaşandığı mini reggae festivalinde, bu yıl Türkçe reggae denilince akla ilk gelen tartışmasız isimlerden Sattas ve dahasının biletleri Biletix'te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

BOZCAADA CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Katılımcılarını kendileri, birbirleri ve dünyayla yeni ve sağlam bağlar kurmaya davet eden Bozcaada Caz Festivali'nin sekizinci edisyonu için geri sayım başladı. 6-7-8 Eylül tarihlerinde Paribu ana sponsorluğunda, Kendine Has, Volkswagen, Jack Lives Here, Tchibo, ve Jotun'un katkılarıyla gerçekleşecek olan Bozcaada Caz Festivali, bu yıl biyoçeşitliliğin, sürdürülebilirliğin ve dayanıklılığın da doğal bir modeli olan "Miselyum" temasını odağına alarak, katılımcılarını bu yaklaşım çerçevesinde, birlikte büyümenin, dönüşmenin ve yaratmanın gücünü keşfe davet ediyor. Heyecan verici programı ile katılımcılarını her sene adanın özgün ruhunu caz ve disiplinlerarası etkinliklerle keşfetmeye davet eden Bozcaada Caz Festivali'nin Kombine biletleri tükendi, Günlük biletlere ise hala Biletix üzerinden ulaşılabilir.